Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a páromnak hosszú van és ha üti a méhszájamat, az fáj?
Nyilván ha szólok, akkor nem tolja olyan mélyre de néha elfeletkezik róla. 18 cm a mérete, ez hosszú lehet nekem? Szük vagyok emelett, 1 ujjal lehet ujjazni, de gondolom itt nem ez számít.
Mit lehet tenni?
Hát tanulja meg kontrollálni.
Vagy legközele3bb te meg véletlenül fogazni fogsz. ;)
Válasszatok olyan pózokat ahol úgymond nem tud teljesen beléd hatolni, illetve beszélj vele, hogy szeretnéd, ha figyelmesebb lenne, mert neked fáj. Ennyit igazán megtehet érted.
F
A méhszáj nem a végén van a hüvelynek. Nem a hossza miatt ütögeti, a póz rossz.
Nálunk is volt ilyen. Ha érzed, szólj, váltsatok pózt. Nekem néha kutyában szokott fájni, akkor előre dőlök.
nekem 17 és néha én is fájdalmat okozok. Páromnak is hasonlóak az adottságai mint neked.
Mi megtanultuk, hogy melyikek azok a pózok ahol kevésbé hatol be és ha olyanra váltunk át, akkor sokszor figyelmeztet, hogy óvatosan csináljam. Sokszor a pózban a behatolás szögén múlik.
Vagy nagyon hozzászoktunk már a beállításokhoz vagy hozzászokott, de egyre kevesebb a probléma már, csak nagy ritkán jön elő. De emlékszem, hogy kapcsolat elején szinte minden alkalommal történt valami ami miatt picit változtatni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!