Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akivel volt ilyennel dolga az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akivel volt ilyennel dolga az írna?

Figyelt kérdés

Egy 18+ centis farok mennyire faj ha beteszi? Es oralnal van valami hátulütője?

Csak szimpla kíváncsisagbol kérdezem mielott jönnének a trollok, mert sok helyen olvastam, hogy nagyon fájdalmas stb

2020. júl. 13. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek fáj, valakinek meg nem. Orálnál is így van, biztos van aki megbirkózik vele, más meg küzd. Nekem pl túl nagy volt már a 18+

23n

2020. júl. 13. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyrészt rajtad és a partnereden múlik hogy fájdalmas lesz vagy egy örök emlék. Ha jól egymásra vagytok hangolódva és a partnered óvatosan kezdi akkor nem lesz semmi bajod, de a lényeg hogy te is akard magadban érezni.

Orálnál a vastagsága is lényeges szempont, nagy valószinüséggel nem fogod tudni teljes hosszában kényeztetni, de a fiú akkor is a mennyekben érzi magát :) Nekem még soha nem panaszkodott senki ez miatt :)

2020. júl. 13. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szerettem, nekem túl nagy volt. Nem mondom, hogy rossz volt a szex, mert figyelt rám, de mindketten szerettünk picit vadulni és akkor azért eléggé fájt, meg még ha gyengéd volt, akkor is egy-egy lökés elég kellemetlen tudott lenni. Az orál meg nehéz volt, nem tudtam rendesen a számba venni, és nem szerettem fulladozni tőle. A mostani páromé kicsit kisebb, 15-16 körül, kicsit vékonyabb is talán, sokkal jobb.

23/L

2020. júl. 13. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Én a másik oldalról írok, ha nem baj. Nekem pont 18 van. Lány és lány között óriási különbségek vannak e téren. Van, aki nagyon száraz és bevallottan nehezen nedvesedik. Van, akinek egy pár érintés után már a combján folyik a nedve.. Van, akinek órási ez és kifejezetten rossz élmény és fáj neki bárhogyan csinálom és (kapaszkodj meg) volt olyan nő, aki !élőben! az első "randin" nyíltan és szemérmetlenül rákérdezett és mondta, hogy ne hazudjak, mert úgy is kiderül, nem hülye. És azt mondta, hogy neki 18 az ALSÓ határ. Éppen, hogy átcsúsztam neki az értékelhető kategóriába és nem kamuzok. Ez megtörtént!
2020. júl. 13. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
62%
Egyik exemnek volt 19 cm-es, eleinte mindig fájt a behatolás, de idővel egyre jobb volt. Nem kérek privátot!
2020. júl. 22. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!