Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anál plugot hordani hosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál plugot hordani hosszabb ideig?

Figyelt kérdés

Van aki próbált már anál plugot hosszabb ideig hordani? Mondjuk egy hétvégén 24 órát, vagy többet bent hagyni, abban végezni a napi feladatokat (takarítás, bevásárlás stb), majd aludni is, úgy, hogy bent van?

Aki igen, annak milyen tapasztalatai vannak? Esetleg tanácsok? Kivétel után milyen volt?

2020. jún. 29. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a subomnak volt feladata, hogy amíg bírja legyen bent, de 1-2 órát bírja max, annyira nem kényelmes neki

beszélgettem itt olyannal aki többet bír, szóval csaj és plug függő is a dolog

F

2020. jún. 29. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

3 óra után nekem már borzasztóan fájdalmas volt, amiben közrejátszhatott az is, h a síkosító felszívódott.

Evés, ivás semmiképpen sem javasolt amíg bent van.

Voltam bevásárolni így, az amúgy izgalmas. Első alkalommal egy hosszabb esti sétára mentem így (ez egy feladat volt amúgy) de félúton nem bírtam és kellett keresnem egy fás bokros részt ahol elbújhatok és kiszedhetem. Olyan nagy volt h a zsebembe nem fért, úgyhogy ki kellett dobnom az első kukába :D

2020. jún. 30. 01:26
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
Felelőtlen dolog. Egészségügyi problémát okozna így hordani és aki ezt várja el a párjától, hát az felér egy testi sértéssel, hiszen 8 napon túl gyógyuló sérülés is lehet, ami ugyebár bűncslekemény már.
2020. jún. 30. 03:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges. Nem mindegy az anyaga. Glass plugot hordunk mindketten, ez bevált. 11-13 óra gond nélkül megy. Csak a szükség idejére kivéve 4 napig hordva is megvolt már. Egy kis tubusos síkosító legyen nálad, ha vissza kell rakni.

41F/44N házaspár

2020. jún. 30. 04:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hordani hosszabb ideig.A lényeg,hogy hosszantartó síkosítót érdemes választani,mert gyakran kell ujra síkosítani.A vizes báziú nem igazán praktikus.

A másik fontos része a fokozatosság.

Ugy nem lehet nekiesni a dolognak,hogy elsőre benthagyod pld éjszakára.

Idő kell,mire hozzászoksz.Elsőre egy kisebb méretűt használj fél óra -1órára.Majd fokozatosan növelheted az időt,de a plug méretét is,ha akarod.

Mi is üvegplugot használunk.

A szilikon puhább,az üveg tartósabb,és könnyű tisztán tartani,és a súlya nagyobb.

Ha lehetséges horgony alakú talp legyen,kényelmesebb,mint a kerek.

50F/36N

2020. jún. 30. 07:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok síkosítóval, és szorosabb bugyiva bent marad órákig. A bugyiba gyakran teszek betétet, hogy ne tocsogjak a kifolyt síkosítóban. De nem árt időnként újra bekenni, mert kellemetlen ha kiszárad.
2020. jún. 30. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
2-3 óra a max. Az a baj, hogy nagyon élvezem... muszáj masztiznom vele. L
2020. dec. 4. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!