Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom nem akar kinyalni?
9. vagyok
Hát egyrészt abból, hogy szükségét érezted kérdést kiírni miatta, másrészt úgy fogalmazol, hogy "Azt mondja...", vagyis azért szóbahoztad nála.
Szerintem alap az orál oda-vissza.
Én imádok nyalni, és nem is tudnám elképzelni a szexet e nélkül.
De nem vagyunk egyformák.
F
Köszönöm szépen a privát üzenetet, igazán nem volt rá szükség.
Ha a 77 a születési éved, akkor valamit nagyon elrontottál kedves kérdező, mert 43 évesen már illik tapasztalt szexuális életet élni.
Bár kétlem hogy valós profil vagy! Szerintem egy unatkozó troll kis gyerek vagy,mert egy 43 éves nő ilyen kérdést nem ír ki gyakszira, hanem inkább orvosolja a problémát a való életben!!!
Van aki szeret van aki nem! Van aki azért csinálja hogy a párjának örömet okozzon de egyébként nem tenné, van aki kimondottan imádja, állandóan adná. Én speciál pont ez vagyok és volt olyan kapcsolatom hogy nem szerette a partnerem az monda neki az nem esik jó. Szóval mindenki másképp van beállítva!
Fogad el, ha szereted, időnként azért kapsz az biztos jól esik akkor.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!