Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom nem akar kinyalni?
Figyelt kérdés
Minden jó nálunk a sexben minden téren kivéve azt, hogy a barátom nem szeret nyalni és nagyon ritkán csinálja. Azt mondja előttem sem nagyon csinálta, talán 3x és az a fő baja vele, hogy "beáll" az állkapcsa2020. júl. 22. 20:04
1/19 anonim válasza:
Nem normális. Küldd el a szájsebészetre, hogy nyalásra alkalmassá tegyék az állkapcsát!
2/19 anonim válasza:
Az nem normális, hogy még mindig a barátod.
3/19 anonim válasza:
Az első barátnőmé nagyon büdös volt így a mostaninál is furán álltam hozzá.
De meglepően finom minden téren. :D
Lehet benne is valami régi emlék maradt meg ami azóta is gyötri és az állkapocs csak kifogás. :3
4/19 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is ilyen rossz tapasztalatra, mert az enyém nem büdös az tuti
😅
2020. júl. 22. 20:32
5/19 anonim válasza:
Ezt ő is így gondolja szerinted?
6/19 anonim válasza:
Ezek a mai fiatalok már nem akarnak ezzel foglalkozni! Önzőség,én úgy mondanám, az számít csak ami nekik jó! A partner másodlagos, sajnos...
7/19 A kérdező kommentje:
Hát illata van mint egy rendes nemiszervnek, de napi 2x min.megmosom meg hát érzem, hogy nem az, van annyi önértékelésem, hogy bevallanám magamnak
2020. júl. 22. 20:50
8/19 anonim válasza:
Mondd meg neki h gyakorolni kell... akkor nem fog beallni. Meg valoszinuleg valamit nem jol csinal. Az enyem nem all be, ki kell gyakorolni a technikat h ne alljon be. Es akkor menni fog. Jo kifogas sose rosz 😃😃
9/19 anonim válasza:
Az megvan, hogy egyéni ízlés, és ha neki ez nem kenyere, akkor ne b.szogasd vele? Te sem harapsz rá minden dákóra gondolom.
10/19 anonim válasza:
Előbb megszagolom, aztán beszélünk a barátodrol! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!