Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonságosabb lenne a közlekedés ha nyáron a csajok nikáb-ba járnának?
Itt vagyok a Balatonon, el kell intéznem pár dolgot, bikinis csajok lófrálnak össze-vissza. Akarva akaratlanul rájuk nézek és nem a útra figyelek.
Ha csadorba vagy nikábba lennének nem nézné őket a férfiember és lehet kevesebb lenne a baleset, jól vélem?

Nem véled jól. Majd tövény írja elő, hogy a melegbe a csajok ne lehessenek abba amibe akarnak, mert megnézik őket és nem az utat figyelik?
Az ilyen ne vezessen, vagy ha vezet valaki az utat figyelje, nem kell túlbonyolítani

Maradjanak csak bikiniben, forrónaciban, topban. A magyar nők a legszebbek a világon, kár elrejteni a látványt :) Párkapcsolatom van, nem lépnék félre mégis ezt mondom - egyszerűen üdítő látvány a szemnek.
Amikor szingli voltam akkor sem okoztam balesetet e miatt. Ha ez téged zavar akkor ne nézz oda.
Köszönöm a válaszokat.
Ui.: senkit nem pontoztam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!