Nem autót keresek, hanem adott autó(k)ban egy esetleges baleset során a legjobban védeni az állatot.
2019. dec. 27. 15:44
3/9 anonim válasza:
Mi autós kutyahámot használunk és a hátsó ülésen utazik a kutya. De őszinte leszek veled, szerintem ez csak attól védi meg a kutyát, hogy kirepüljön az ablakon egy ütközésnél, semmi mástól. Hivatásos munkakutyákat nem véletlenül ketrecben szállítják.
2019. dec. 27. 15:53
4/9 anonim válasza:
Szerintem ültesd őt a volán mögé.
Én egyszer kipróbáltam, úgy képzeld el kedves kérdező, hogy szó szerint elindult a kocsival... Berakta lükvercbe, forgatta a kormányt, kuplungolt, gázt adott.
Ez a legbiztonságosabb. Kutyákat az utakra.
2019. dec. 27. 17:47
5/9 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm, milyen hámot használtok?
#4 Ha a "fekete mocsok" így elindul, akkor átadom neki a volánt, köszi a viccet.
2019. dec. 27. 17:58
6/9 anonim válasza:
Pedig ha jót akarsz akkor box/ketrec
2019. dec. 27. 20:50
7/9 anonim válasza:
Ketrec, hátsó ülésre, biztonsági övvel rögzítve vagy az isofixbe rögzítve
2019. dec. 27. 20:56
8/9 anonim válasza:
A hám nem csak attól védi meg, hogy kirepüljön az ablakon, hanem attól is, hogy az autóban utazókat megölje. Ugyanez a helyzet a biztonsági övvel. Elég, ha egy valaki nem köti be magát az autóban, egy ütközésnél könnyen megölheti a többieket.
2019. dec. 30. 16:12
9/9 anonim válasza:
#5: Bocs, de nem tudom megmondani. Helyi boltban vettem 7 évvel ezelőtt, semmilyen márkajelzést nem látok rajta. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!