Milyen biztonságos családi autót ajánlanátok 7-800e körül?
Mitől családi számodra? Nagy csomagtér? Kombi? Nagy test?
Nálunk a punto a családi, mert 5 ajtós és klímás :-)
Megane II. 7-800e körül? Nagyon-nagyon meggondolnám:
Valóban problémás lehet tudom, de jobb javaslatod van?
Mikor bővült a család én csak azért nem vettem, mert nem fért bele a keretbe.
15 ev felett már kb bármelyik megbízható autónál lehetnek meglepetések
Szerintem inkább sofőr és szerencse kérdése a biztonság a közlekedésben.
6 évig vezettem régi swiftet, (gyerek is ült benne), balesetmentesen (rengeteg km-t).
Szegény srác meg meghalt a nagy BMW-ben, mert hátulról belecsapódtak.
Pedig a BMW-nek biztos jobb a töréstesztje a Swiftnél...
Szóval szerintem az állapot, és a kényelem (hogy elférjetek) legyen az elsődleges szempont ennyi pénzből.
Már bocs #8 de léteznek előre nem látható, elkerülhetetlen balesetek.
Pont ma volt egy. Frontális ütközés, egy Clio frontálisan nekiment egy 2006-os Swiftnek. A Clio sofőrje infarktust kapott és átsodródott a szembe sávba. A Swift sofőrjének esélye sem volt elkerülni a balesetet. A Swift mindkét utasa belehalt sérüléseibe a kórházban.
7-800 ezerért lehet kapni leharcolt prémium autókat, pl. 2003-as BMW X3 vagy Volvo XC90-t. Valószínűleg kell rá (sokat) költeni mert nem mai példányok, de ha tényleg a biztonság a fő, akkor én ilyeneket választanék.
Vagy vonat.
"7-800 ezerért lehet kapni leharcolt prémium autókat, pl. 2003-as BMW X3 vagy Volvo XC90-t. Valószínűleg kell rá (sokat) költeni "
Akkor mégsem fér bele a ketetbe, nem???? Vagy vesz egy biztonságos X3-ast, és nézegetheti a garázsában, mert a szervizre már nem tellik majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!