Magyarországon mikor lesz végre olyan a közlekedés mint az USA-ban? Az USA-ban nem divat a gyorshajtás, hanem a biztonságos közlekedést részesítik előnyben.
En is USAban elek.
Ugy latom itt is szeretnek az emberek gyorsan menni, igaz nem annyira gyorsan mint a magyarok mert a nagy forgalom miatt nem lehet gyorsan menni, sokszor meg a sebesseghatart sem ered el.
Biztonsagos kozlekedes? az neked biztonsagos kozlekedes hogy az emberek nem indexelnek, athajtanak a piroson, tailgatelnek( egesz kozel jon a mogotted levo autos), bevagnad eled a masik savbol?
Sok a roadrage kint.
Mas a vezetesi moral de osszesegeben a magyar szerintem jobb.
Ha kint elsz akkor miert erdekel hogy Magyarorszagon hogyan vezetnek?
Engem nem erdekel mert nem erint.
USAn belul is elter a kozlekedes. Van olyan allam ahol gyakrabb hogy az emberek hasznaljak az indexet. Nalunk eleg ritka.
elég pökhendi a kérdés. Éltem olyan ázsiai országokban, ahol bizony kapaszkodni kell a stílusuk miatt. Pár nap és megszokható.
Amúgy amerikai közlekedést a magyarral összehasonlítani? Ez a kérdés inkább dicskvés. Én Bp -en élek, de nem szarozom a közlekedést. Akinek nem tetszik, az menjen az usába.
Soha. Miért lenne olyan?
Egyébként a magyar vezetési morálban nem a gyorshajtás a legnagyobb probléma. Szerintem a túl rövid követési távolság és ez az egymás "büntetgetése" sokkal nagyobb probléma.
a #6 értek egyet...
én soha nem értettem azokat, akik mérlegelés nélkül mondogatják, hogy gyorshajtás, mert ez nagy vonalakban attól függ hol történik.
ebben az országban is a biztonságos közlekedést részesítik előnyben csak a sofőrök zöme alkalmatlan vagy rosszindulatú a közlekedésre.
rengeteg nyugdíjas ül a volán mögött akiknek már nem szabadna, előítélet nélkül mondom a sok nőt akik egy sávváltásra is alkalmatlanok stb
sokan kudarcként élik meg hogyha őket megelőzik, vagy nem hagyja magát megelőzni ugyanis gyorsít veled együtt, párhuzamos közlekedésre alkalmas úton a nem jobbra tartás mivel ő beállt egy sebességre és tőle már nem lehet gyorsabb, három sávos pályán a külső sáv mintha ördögtől való lenne, mindenki a középsőben megy, 140-160-as tempónál életveszélyes besorolásokat csinálnak a másik elé persze szabályosan indexelve hiszen az nagyon fontos csak éppen a halálba vinne.
vagy hol értjük a gyorshajtást? lakott területen? ahol én élek ott elég sűrűn 100 körül mennek el a kocsik a ház előtt úgyhogy ezekre én azt mondom hogy büntetni kellene végtére is így megölhet bárkit.
vagy mi a biztonságos az állandó ámbár fölösleges indexelés? én levezetek 1200 kilométert úgy hogy egyszer nem kapcsolom be ha nem muszáj mégsem provokálok veszélyes helyzeteket. a legtöbben használják viszont azt sem tudják hogyan kellene és ez a nevetséges...
a magyar autópályákra nagyon komoly autópálya-rendőrséget kellene felállítani akiknek csak szélsőséges esetben kellene a sebességet figyelembe venni és éppen ellenkezőleg a nem megfelelő magatartást kellene büntetni
Ott elek... haha, hol? Valami pici floridai faluban ahol a nyuggerek csak vasarnap kocsikaznak?
Nem divat a gyorshajtas? El vagy tevedve! LA-ben rengeteg gyorshajtoval talalkozom napi szinten (na jo, nem mostanaban, hanem meg a krizis elott), es nemcsak a Ferrarik meg a Lambok szaguldoznak, sot, ok a legkevesbe, hanem a macskajancsi Camry-k meg a leultetett Civic-ek. Az iranyjelzo elhagyast mar nem is emlitem :(
Evente jarok haza. En ugy latom Mo-n meg mindig normalisabb a kozlekedesi moral, mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!