A hármashatárhegyi kilátóhoz szeretnék felmenni, sötétedés után mennyire biztonságos?
paprika szpré, nagyfeszültségű sokkoló új elemekkel. Feltöltött telefon, bekapcsolt GPS-el, rajata a 112 gyorshívón(gombon)
Jó kirándulást. Gyönyörű az éjszakai kilátás, megéri a fáradtságot.
Lajhárt és csigát leszámítva eleve teljesen felesleges futni bármilyen állat elől, mivel utolér.
Azon a tájékon én nemigen találkoztam kóbor kutyával, vaddisznóval már igen. Hidd el, az nagyobb kárt tudna tenni benned - ám szerencsére kerüli az embert es ha nem szorítod sarokba, ő fog eloldalogni. Szerintem nyugodtan menjetek fel, ilyen teliholdas éjszakán fejlampa is csak vész esetere kell.
Én voltam már fönt többször éjszaka, semmi probléma nem volt. Legtöbbször senki nem volt fönt, egyszer valakik dugtak egy autóban, de ennyi.
Kóbor kutya, veszett róka, vaddisznó nappal is jöhet, de ez elég ritka. Ha jön valamelyik, akkor felszaladsz a kilátóba vagy leszaladsz az autóba. (amelyik közelebb van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!