Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nőknek a testinél fontosa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek a testinél fontosabb faktor a megfelelő lelkiállapot az orgazmus eléréséhez, miért él át orgazmust a nemierőszakk-áldozatok kb 10%-a?

Figyelt kérdés
Hogy van ez?

2020. júl. 22. 08:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Erről már én is olvastam egy cikket, amiben néhány megerőszakolt nő elmondta, hogy orgazmusa volt közben. De attól még ez 100%-ban negatív élmény volt a számukra. Logikusan gondolkodva lehetséges, az orgazmus végülis a test válaszreakciója az ingerlésre.
2020. júl. 22. 10:21
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 Akkor miért van itt rengeteg olyan kérdés, amiben azt panaszolják nők, hogy nem képesek a párjukkal orgazmust elérni? A testiség ugyanúgy megvan; a két eset pszichológiája tér el.
2020. júl. 22. 10:27
 13/16 anonim ***** válasza:
96%

Milliónyi oka lehet.

A legtöbb nőnek nem elég érzékeny a hüvelyfala ahhoz, hogy orgazmusa legyen csupán a ki-be húzogatástól.

Vagy képes rá, csak nem kommunikálnak a partnerükkel, vagy a partnert nem érdekli annyira, hogy igazán megismerje a nő testét.

2020. júl. 22. 10:32
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 ellenben a megerőszakolójukkal megtágylaják előtte, kinek mi jó?
2020. júl. 22. 10:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, nem tárgyalják meg, egyszerűen elélvez az ingerlésre. Az ilyen nőknek valószínű nincs problémájuk az orgazmussal normális szexnél sem. Aki pedig a párjával nem tud elélvezni, az megerőszakolás közben sem fog.
2020. júl. 22. 10:38
 16/16 anonim ***** válasza:
93%

#12 Attól, hogy egy-két nő a több millióból beszámolt orgazmus eléréséről, még nem jelenti azt hogy ez az általános. Sőt, mivel ez elég bizarr, arra a pár estere hivatkoznak, ami inkább 0.1% mint 10%.

A nők nagyobb részének nincs orgazmusa behatolós szexnél. Nekem sincs. Amikor visszaélek a testemmel, akkor sem volt és most sincs.

De attól, hogy egy nőnek nincs orgazmus problémája, még nem lesz orgazmusa erőszak esetén. Mint írtam, ez olyan ritka, mint a fehér holló.

2020. júl. 22. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!