Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha így próbálom ki a kakiszexe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így próbálom ki a kakiszexet, ugyanúgy szagos leszek?

Figyelt kérdés
Nekem az túl sok, ha olyan leszek, mert ki tudja hányszor kell megfürödnöm meg hajat mosnom, mire elmúlik a bűz... Ezért azt terveztem, hogy úgy megy az arcomra az anyag, hogy egy szemeteszsákot teszek a fejemre, persze úgy, hogy ne fulladjak meg. Ha meg nem jó úgy, akkor a mellemre és a hasamra teszem és oda megy a cucc. A kérdésem csak az lenne, hogy mennyire ütne át a szag? Könnyen el lehetne nyomni? Tényleg nem akarok kakis lenni, csak azt akarom, hogy azért mégis meglegyen, mert maga a gondolat izgató számomra.
2020. júl. 22. 07:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a zacskós kérdés nem jó, elrontja az egészet.

Egyébként pedig én igenis élvezem. Akik undorordnak tőle, azokat nem akarom meggyőzni, ennyi.

De Nekem pl az legjobb, amikor 69-ezek egy lánnyal és igy simán elpisili, vagy kakilja magát. Nézem, szép a látvány nekem és ha az arcomon lanodl az egész, nem zavar. Jó, nyilván nem eszem-nyelem az egészet, de óhatatlan, hogy a számba is kerül. Volt úgy, hogy finom édes volt, de olyan is hogy atomkeserű, az nem volt jó és ennyi. De ettől még nem lankadtam le a lány szájába.

Szóval igy direktbe csináljuk és aki egyszer rákattant, soha nem tud róla leszokni és kész. És van a másik véglet, aki biológiai szükségletből-ösztön-fajfenntartásból dug 5 percig.

2020. aug. 14. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!