Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Puncs.hu és egyéb oldalak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puncs.hu és egyéb oldalak tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A puncs.hu-n csak olyan nők vannak, akiknek milliós igényei vannak, vagy találni ott szerényebbet is? Pasik mik a tapasztalatok? Netán nők, akik regisztráltak Ti mit vártok el egy ilyen kapcsolatban?

Köszönöm szépen.

2020. júl. 21. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Alapvetően pozitív a tapasztalat, habár az életkorom okán némi diszkriminációt éreztem (fiatalabb vagyok, mint az átlag).

Az igényeiket pontosan prezentálják, meglepően alacsony sok esetben (értsd: 1-200 000 forint összérték), persze vannak fokozottabb igények is.

2020. júl. 21. 18:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Mesélsz kérlek részletesebben is erről? Szerintem nem csak engem foglalkoztat a dolog. Hogy kell ezt elképzelni? Ugyan úgy van randi, és utána hozzád költözik vagy ezek csak alkalmi dolgok? Eltartod és veled él, netán csak átmegy néha? Miket vár el? Vagy ezeket előre elmondja mi az igénye és vagy teljesíted vagy jön más aki majd fogja neki?

2020. júl. 21. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazán nincs mit! Szívesen mesélek hosszabban, számítógép mellől, telefonról - praktikai okokból kifolyólag - nem szeretnék hosszan gépelni.

Elöljáróban annyit, hogy nincsenek "szabályok", teljesen változó, hogy mit várnak el a lányok, ahogy az is, hogy milyen "formát vesz fel" a kapcsolat.

2020. júl. 21. 18:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Írtam privátot, esetleg ha lesz időd egy hosszabb beszámolót szívesen fogadnék.
2020. júl. 21. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell lekommunikálni a lánnyal, hogy mit szeretnétek egymástól.

Szerény alatt nem tudom, mit értesz, viszont ha nagy elvárásaid vannak akkor feléd is nagy elvárásokat fognak támasztani.

N

2020. júl. 21. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is írna privátban valaki, aki járatos az oldalon?

N

2020. júl. 26. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!