Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Punci nyalás?Na izé kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punci nyalás?Na izé kicsit ciki felrakni a kérdést, eddig nem igazán volt tapasztalato "orált" adni. 2 csajjal voltam eddig nem elveztek ha nyaljak oket,igy en nem volt alkalmam.

Figyelt kérdés
Na szóval az a kérdés,hogy magat a puncit nyalod kivulrol es be is dugod a nyelved vagy a csiklóját kell nyalni? Olvastam olyat es lattam,hogy ugye eloszor ott a puncit szepen korbe meg belehet dugni a nyelvet is es ezutan csak a csiklot kell nyalni,hogy orgazmusa legyen?

2020. júl. 18. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
A csiklo a fő amit nyalni kell, mivel attól lesz orgazmusa.
2020. júl. 18. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Ez a második kérdésed, de nem baj, legalább törekszel a legjobbra...

Be dughatod a nyelved, én is szoktam, de a lényeg, a hangsúly a csiklón van, ott élvez el a nő mikor nyalod.

Finoman, lágyan, lassabban-gyorsabban, be szívod, stb...

Amúgy azok a csajok akikkel eddig együtt voltál, azokat senki nem nyalta ki rendesen, azért nem szerették igazán.

F

2020. júl. 18. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Igazából ha nem alkalmi partnered van, meg is mondhatod a lánynak, hogy irányítson, hogy minél jobb legyen neki.
2020. júl. 18. 19:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem hogy masodik hanem az egesz gyk-n a legelso kerdesem😂

Hat ilyen osszekeveredes volt a csajokkal :DD

2020. júl. 18. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!