Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket mennyire zavar ha 1 csaj nem tud felül lenni és lovagolni?
Általában rájuk mondjátok h csak fekszik az ágyban mint 1 bot? Nagyon rá stresszeltem erre a témára mert 1 pasi akibek alakulnak a dolgok mondta h nem szereti ha a csaj csak fekszik az ágyban mint 1 darab bot, hanem szereti ha visz bele valami mozgást.. Akkor arra értette h a csaj legyen felül?
Annyira rá stresszeltem erre mert én már többször is próbáltam de sehogy se megy nekem, nem bírom megtartani magam és igazából nem is élvezem a helyzetet h én vagyok felül.
Szerintetek hogy legyek aktívabb akkor az ágyban ha én nem bírok lovagolni?
Hát ha nem tud, majd megtanul!!
Én megtanítanám!
F
Igen, nekem például nagyon tetszett amikor a párom második alkalommal jól meglovagolt. Először csak ő mozgott rajtam, aztán én is elkezdtem durván felfele lökni őt ami nagyon durva és izgató volt mindkettőnknek. Főleg amikor elkezdett lassítani és mosolyogni mert látta rajtam, hogy majdnem elmentem.😁
Egyszóval igen, szeretjük ha izgalmas és játékos a lány az ágyban.😉
Hasznos ha ügyesen lovagolsz, de lovagláson kívül is még ezerféle módon lehetsz aktív. A "fekszik mint egy darab fa" aki meg sem nyikkan, semmivel nem fejezi ki, hogy kívánja.
Több olyan partnerem volt, aki borzalmasan lovagolt, de fantasztikus volt a franciájuk, úgy élvezték hogy azt hittem átkopognak a szomszédok, sorozatélvezők voltak, hátulról tolták rá a csípőjüket stb. stb.
Nem csak a lovaglással lehetsz aktív.
Legyél ügyes a szopásban, a 69-ben, ha kuta pózban qurja a puncidat, néha vedd át te az irányítást, és told bele magad a pajszerba,misszionárius pózban, nyúlj rá a pali seggére, és húzd magadba tövig, és még sok ilyen dolog van, nem csak a lovaglásban merül ki az aktivitása 1 nőnek.
Hajrá... 👌😉☺️
F
Mondjuk azt nem értem, hogy hogy nem bírod megtartani magad?
Mert lényegében csak bele kell ülni és mozgatni a csípőd. Vagy fel-le, vagy rá dőlsz a srácra és előre-hátra. Sok mindent nem kell tartanod magadon.
A lovaglás nem csak úgy érvényes, hogy combizomból tartod magad, és úgy le-föl húzgálod a puncid a dákón. Az a profi szint.
Másrészt meg, azzal semmi gond, ha nem tudsz lovagolni, amennyiben más téren meg nem vagy full passzív az aktus során.
(Megjegyzem: én félek is a heves lovaglóktól, akik szinte a makkig felemelkednek, majd visszacsattanbak, hogy egyszer kicsúszik, és a teljes testükkel visszanehezedve eltörik a péniszem, szóval én se tudom mindig felhőtlenül élvezni.)
Ahogy a 7 es én sem értem ,hisz tényleg nem kell megtartani magad.
Kivéve ha guggolsz a péniszen.
De az nem lovagló póz.
Egyszerűen bele ülsz ,ráhajlasz a srácra ,csókolgatod miközben előre hátra mozgatod a csipőd vagy kicsit megemeled magad a kukin.
Comb izomerő sem igen szükséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!