Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuálisok, ti hogyan jöttetek rá, hogy nem vonzódtok az azonos neműekhez?
Értem én a célzást, nekem is elegem van a temérdek "te meg hogyan jötté rá hogy meleg vagy?" kérdésből. :)
De mint azoknál, itt is csak azt tudom mondani, hogy erre nem kell rájönni.
Hát, amikor együtt öltöztünk az iskolában a fiúkkal, nem állt fel a farkam.
Viszont amikor egy lány futott és szó szerint majdnem megcsókolt fékezés közben, mert én az útjában álltam, az felejthetetlen élmény. Pedig nem történt semmi, csak majdnem.
Pucér nőre felállt a cerka, Férfira nem
Erre nem kell rájönni. Mivel 98%ba heterok az emberek
Pontatlan a kérdésed, mivel egy heteroszexuális nem jön rá, hogy izgatja a saját neme - ezért heteroszexuális, mivel csak a nőkre izgul. A biszexek vagy a melegek tudnak rájönni, hogy izgatja őket a saját nemük.
Olyan hogy kíváncsi hetero nincs, csak olyan hogy biszex és még nem próbálta ki a gyakorlatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!