Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor tudtátok elfogadni azt,hogy nem a saját nemetekhez vonzódtok?
Figyelt kérdés
:2020. júl. 12. 21:27
1/11 anonim válasza:
Én kb. 3-4 évesen már elfogadtam, hogy az oviban a fiúk érdekelnek. N/32
2/11 anonim válasza:
Ezen mit kéne elfogadni? Nekem soha nem volt kérdés, hogy fiúként a lányokhoz vonzódom. Ez a kérdés a melegeknél szokott felmerülni, nem a heteroknál. Te meleg vagy, igaz?
3/11 anonim válasza:
Valahogy sosem okozott problémát, hogy a férfiakhoz vonzódom nőként. :)
4/11 anonim válasza:
Születésem óta el tudtam ezt fogadni. Végtére is, a fajfenntartás szempontjából az a normális, ha az ellenkező nemhez vonzódik mindenki, hiszen ellenkező esetben kihalna az adott faj :D
5/11 A kérdező kommentje:
Úristen. Alig hiszem el, hogy ennyire könnyen elfogadtátok!
Soha nem bántottak érte?
2020. júl. 13. 09:14
6/11 anonim válasza:
Mért bántottak volna ezért bárkit is? Olyanért sose bántanak senkit, ami a többségre igaz. És mivel a heterok sokkal többen vannak, mint a melegek, így nyílván egy heterot nem bántanak azért, mert hetero. Elfogadni meg nem nehéz, mivel az átlag ember gyerekkorától azt látja, hogy egy férfi és egy nő alkot egy párt.
De nálad mi váltott ki azt, hogy így gondolkodsz? Tán meleg szülők neveltek?
7/11 anonim válasza:
Én is azt akartam kérdezni, mire megy ki ez a kérdésed, mi a célod vele?
8/11 anonim válasza:
Régen nem bántottak érte, manapság egyre nehezebb, hogyha az ember vállaltan és nyíltan hetero. :D
9/11 A kérdező kommentje:
Én meleg vagyok, és úgy érzem, hogy engem a többségi társadalom nem fogad el. Azt hittem,hogy legalább annyira elfogadható vagyok,mint a hetero embertársaim,de kezdek félni,hogy nem. :-(
2020. júl. 13. 14:08
10/11 anonim válasza:
Ez a kérdésed, így, emiatt, szimpla baromság. Nekem nincs bajom a melegekkel, de azért azt te sem vitathatod, legalábbis remélem nem vitatod, hogy a heteroszexualitás a normális, az alap. Mert azért a szexualitásnak nem csak az érzelmi része számít, hanem eredetileg az utódnemzés a fő feladata. Márpedig két egyforma nemű ember az életbe nem fog gyermeket nemzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!