Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hogyan jöttetek rá, hogy a saját nemetekhez (is) vonzódtok?
először oviban volt az, hogy nekem egy kisfiú tetszett. ösztönösen tudtam, hogy ez nem "normális" dolog, de fogalmam sem lehetett róla, hogy miért van igy, egyrészt mivel 3-4 éves voltam, másrészt mivel a kilencvenes évek elejét irtuk, tehát nem folyt még a csapból a téma, sőt, tabunak számitott.
aztán általános iskola alsó tagoztban megint egy kisfiúba voltam "szerelmes". de még ekkor sem tudatosult.
13-14 éves koromban szembesületem először vele, hogy a "furaságommal" nem vagyok egyedül a világban, és hogy sok ilyen ember van még, mint én.
Gimiben jött egy kamaszkori szerelem, de ez inkább a szerelem a szerelembe esete volt, nem is ismertem a srácot, csak látásból. Sajnos kiszúrta, és egyszer meghallottam, hogy rólam beszél a barátaival, és az nagyon ciki volt.
De ez volt az első olyan vonzalom, amikor már értettem, hogy mi van velem.
Aztán húsz évesen jött az első nagy szerelem, de az is viszonzatlanul, ahogy azóta is minden vonzalom, szerelem az volt. Dióhéjban ennyi.
#1 köszönöm a válaszod
#2 ezek szerint nem hozzád szólt a kérdésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!