Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány férfivel/nővel voltatok életetekben? Kort és nemet is írjatok, de semmi gonoszkodás egymással.
Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 21:35
14/26 anonim válasza:
Miért pontoztatok le engem? Voltam 80 nővel az első 40 prosti volt az utána lévő 40 nem prosti hanem buliban részeg nő. Naplóm is van róla. 20F Mindezt 2 év alatt értem el. Sok munkám volt benne remélem meglesz a 100 is idén mert a statisztikám romlik sajnos excelben mértem le.
17/26 anonim válasza:
Nem számoltam mert nem gondoltam fontosnak a mennyiséget,inkább a minőséget.
18/26 anonim válasza:
Én a mennyiséget tartom fontosnak azért voltam 80 al. Valójában sajnos volt egy nő akivel eljutottunk a vetkőzésig de nem volt aktus azért írtam körülbelül 80 at 80 al aktus is volt. Ha vele is lett volna akkor már csak 19 nő kéne a 100 hoz nem pedig 20. Lehet, hogy miatta nem lesz meg idén a 100 nő. 20F Akkor nagyon kiakadok majd ha ez így megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!