Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy hetero?
Figyelt kérdés
Mi a különbség egy hetero nő és egy férfi között?Utánna néztem de nem értem..2020. júl. 18. 19:57
1/11 anonim válasza:
Hetero akinek a férfiak tetszenek, és nem leszbi vagy biszex
Hetero férfi pedig akinek a nők tetszenek, és nem meleg vagy biszex
Vagyis az "átlagos"
2/11 anonim válasza:
Azt jelenti hogy az ellenkező nem iránt érdeklődik.
Azaz férfi nő iránt. És nő férfi iránt.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊
2020. júl. 18. 20:08
6/11 anonim válasza:
Én a 4-es válaszolót pártolom :)
8/11 anonim válasza:
Ízlésficamos aki hetero??
Oké én teljesen elfogadom a melegeket, de nem normális az a nő aki a férfiak iránt vonzódik,vagy az a férfi aki a nők iránt??
Szerintem te kevered a fogalmakat
9/11 anonim válasza:
Utolsó és akkor majd agyagból formálsz embereket vagy mi?:D
Szerintem is nagyon szép a törékeny nőies test,hosszú haj, de egy fiúnak is lehet cuki mosolya,szép szeme és azért átlagos esetben ilyenek vagyunk,hogy az ellenkező nemhez vonzódunk(persze nem ítélem el a leszbikusokat,melegeket)
10/11 anonim válasza:
10:Meg lehet oldani a gyereket úgy is,hogy közben női párod van,vele szexelsz örömmel és őt szeretheted minden nap.😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!