Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány tinder, vagy más társkeresős partnerrel volt randitok és közülük hánnyal feküdtetek le? Mennyi idő alatt jött össze ennyi? Kort is írjatok.
Figyelt kérdés
Általában hányadik randin van szex?2020. júl. 18. 12:49
1/22 anonim válasza:
2randim volt. Az első fiuval semeddig sem jutottunk hála az égnek, a második fiú pedig már a párom. Vele 2hónap után feküdtem le. Erre hogy hanyadik randin van szex nincs pontos válasz. Valakik első randin szexelnek, valakik pedig mint mi is hónapok után.
2/22 anonim válasza:
10 randi volt kb. Ebből hárommal le is feküdtem, pár találkozó után.
3/22 anonim válasza:
En kb csak tinderrol ismerkedek, mert az ismertsegi koromben alig akad normalis pasi.
Rendszeresen onnan randizom, olyan is volt mar, hogy egyik talalkozorol mentem a masikra. Szexkapcsolatot es komolyat is sikerult mar onnan osszehozni. Ha a szex volt a cel, akkor kozos szimpatia alapjan mar az elso randi vegen megvolt a szex. 26
4/22 anonim válasza:
Kb 20 randi, 11 szex, ebböl 8 az első randin
5/22 anonim válasza:
42 pasival talákoztam eddig, 36-tal feküdtem le már az első alkalommal durván fél év alatt.
6/22 anonim válasza:
Jo ido alatt kiismerem.oket, talalkozasnal mar mehet a szex
7/22 anonim válasza:
24 Pasival taliztam a tinderről abból 21 el feküdtem le kb 8 hónap leforgása alatt !
8/22 anonim válasza:
Én ezekkel a nagyforgalmú lányokkal miért nem találkozom a tinderen sose? :D:D
9/22 anonim válasza:
#8 Hàt azèrt, mert ezek mind fiùk, nem lànyok. :D
10/22 anonim válasza:
Vagy ha lányok, akkor szokás szerint nagyzolnak. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!