Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen bdsm vágyaitok vannak, amit élveznétek is?
Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 17:53
2/11 anonim válasza:
Elfenekelés, lekötözés, szerepjáték, szembekötés
3/11 anonim válasza:
Semmilyen... mármint lehet lenne... csak sose próbáltam
5/11 anonim válasza:
Domináns nő fegyelmez, bilincs, kötél, korbács (finoman), kinyalatja magát, vibrátoroz, átnevel leszbikussá (szerepjáték keretein belül).
Fantázia szintjén ezek felizgatnak.
6/11 anonim válasza:
Fenekelés, alázás, kikötözés, különböző szerepjátékok.
L
7/11 anonim válasza:
Kötözés, alárendeltség, szex közbeni teljes alázatosság, fenekelés, szopatás.
De ezeket oda is vissza is élvezem (szopatás helyett szájra ülés és kényszernyalatás).
8/11 anonim válasza:
Izgat, ha lekötöz a párom, ha ki vagyok szolgáltatva neki, ha alárendelem magam neki és azt teszem amire utasít, akármi is legyen az, ha szégyenkezek előtte valamiért, ha megalázó helyzetbe utasít.
9/11 anonim válasza:
Az alárendelt szerep vonz.
Kötözés, kiszolgáltatott érzés, fenekelés,csipeszek, különböző játékszerek használata...
L/21
10/11 anonim válasza:
Engem is az alárendelt szerep vonz
Irányítás átadása, kiszolgáltatottság, kötözés, fenekelés, csipeszek, stb
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!