Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van olyan büntetés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van olyan büntetés vagy kínzás, amit valójában élveznétek?

Figyelt kérdés
Érdekelne, melyek ezek :)
2020. máj. 7. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Igen van - megfelelő embertől, az meg kellően kreatív hogy tudja mit, hogyan, milyen határokig kell alkalmazni.
2020. máj. 7. 16:54
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Kínzás??Azt,hogy lehet élvezni?
2020. máj. 7. 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Fenekelés
2020. máj. 7. 17:10
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Én legutoljára a szubcsajommal vidéken voltam hosszú hétvégézni egy vendégházban még ősszel. Miénk volt az egész kecó,és ott a búboskemence előtt ki kötöttem egy régi mángorló asztalra,és annak a lapátjával fenekeltem el pirosra,aztán úgy kifeszítve popsiba is keféltem,a mángorló lapát nyelét meg feltoltam a punciba. Sikitva élvezett,vagy háromszor zsinórban. Másnap nagyon nem tudott ülni,de mégis ismétlést kért..
2020. máj. 7. 17:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, ami minden lánynál bejön. Valaki igényli pl. a fojtogatást, pofont, esetleg még a levizelést is.

Nekem már egy durvább "beszólás" is sok, nem esik jól.

2020. máj. 7. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
szóbeli szekírozás, elzavarás, érzelmi zsarolás, stb...
2020. máj. 7. 17:32
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
fenekelés, hajhúzás, fojtogatás. bár nekem ezek annyira nem minősülnek büntetésnek, haha:)
2020. máj. 8. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Mennyi sérült, beteg lelkű nő van...!

Nahát!

(És még betegebb férfi)

2021. júl. 4. 02:42
 9/10 anonim ***** válasza:
21%

Régen is verték, terrorizálták, megalázták egymást a párok.

Csak akkor még úgy hívták, "családon belüli erőszak".

Most meg már úgy , hogy "jajj, de menők vagyunk a panelban, mert paskoljuk egymást szex közben, és csipeszt rakunk a mellbimbónkra".

Én valahogy a kellemes, élvezetet adó dolgokat nem akarom összekapcsolni a fájdalommal, megalázással, gyötréssel.

Vagyis nem fog jobban izleni a kedvenc ételem, ha evés közben felpofoznak, vagy leforráznak, és nem fogom jobban élvezni a kedvenc hobbim, ha közben jeget húznak végig a hátamon, és tűvel szúrkalnak.

Mennyi szerencsétlen, lelki sérült, kiégett kis nímand van, aki így akar érdekesnek tünni...

2021. júl. 4. 09:42
 10/10 anonim ***** válasza:
64%

Én ezeket a számomra fájdalomnak nem nevezhető érzéseket élveztem az életemben: tűszúrás, vágások, sípcsonton rúgás, fenekelés, égési sérülés, mínusz fokokba rövidujjúban kiállítás, rosszullétig edzés, karmolás, szigorú parancsok adása. Nekem az is jól esett, amikor el volt törve a karom, de az élvezetes fájdalom ellenére nem szeretném, hogy ha valamikor lesz párom, eltörje majd a csontjaimat, mert az több hónap, mire meggyógyul.

Tudom magamról, hogy én valóban lelki sérült vagyok, de nem érdekel ez.

Aminek nem örülnék: folytogatás, arcon ütés, csúnyán beszélnek/üvöltöznek velem, leköpnek, levizelnek, stb. Ami megalázó számomra, azt nem tűrném.

2021. júl. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!