Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan büntetés vagy kínzás, amit valójában élveznétek?
Nincs olyan, ami minden lánynál bejön. Valaki igényli pl. a fojtogatást, pofont, esetleg még a levizelést is.
Nekem már egy durvább "beszólás" is sok, nem esik jól.
Mennyi sérült, beteg lelkű nő van...!
Nahát!
(És még betegebb férfi)
Régen is verték, terrorizálták, megalázták egymást a párok.
Csak akkor még úgy hívták, "családon belüli erőszak".
Most meg már úgy , hogy "jajj, de menők vagyunk a panelban, mert paskoljuk egymást szex közben, és csipeszt rakunk a mellbimbónkra".
Én valahogy a kellemes, élvezetet adó dolgokat nem akarom összekapcsolni a fájdalommal, megalázással, gyötréssel.
Vagyis nem fog jobban izleni a kedvenc ételem, ha evés közben felpofoznak, vagy leforráznak, és nem fogom jobban élvezni a kedvenc hobbim, ha közben jeget húznak végig a hátamon, és tűvel szúrkalnak.
Mennyi szerencsétlen, lelki sérült, kiégett kis nímand van, aki így akar érdekesnek tünni...
Én ezeket a számomra fájdalomnak nem nevezhető érzéseket élveztem az életemben: tűszúrás, vágások, sípcsonton rúgás, fenekelés, égési sérülés, mínusz fokokba rövidujjúban kiállítás, rosszullétig edzés, karmolás, szigorú parancsok adása. Nekem az is jól esett, amikor el volt törve a karom, de az élvezetes fájdalom ellenére nem szeretném, hogy ha valamikor lesz párom, eltörje majd a csontjaimat, mert az több hónap, mire meggyógyul.
Tudom magamról, hogy én valóban lelki sérült vagyok, de nem érdekel ez.
Aminek nem örülnék: folytogatás, arcon ütés, csúnyán beszélnek/üvöltöznek velem, leköpnek, levizelnek, stb. Ami megalázó számomra, azt nem tűrném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!