Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok szerintetek mekkora peniszzel elveznetek legjobban a szexet?
Nekem átlagos van, párom élvezi is, jól elvagyunk, sokat szexelünk. Kedveljük hármasban, négyesben is. Amikor jókora dákót kap más partnerrel, egyértelműen ráindúl és hatalmasat élvez tőle. Engem izgat a látvány és én sem maradok élvezetek nélkül.
Van jó nagy műdákója is, amivel masztizik és néha együtt is használjuk.
(nem keresünk partnert!)
20 feletti sokkal izgalmasabb! Élvezem két kézzel fogni. Arányos legyen, megfelelő méretű makkal, a fityma tök mindegy, bár kedvelem húzogatni. ;)
Az élvezéshez a vastagság fontosabb, mint a hossz! De azért ne legyen aránytalanul vastag.
Ilyen műdákóm van, ami vastagságra nagyon tuti! Hossza izgató, de nekem nem megy be teljesen.
6
Legalább őszinte vagy. Néztem a műdákót, azért az 5,1 cm vastagság sem átlagos.
Férjemé 14-15 centi, az éppen megfelelő számomra. Élvezetes változatos a szex, mindig kielégülök. A nagyobbakat meghagyom a kielégíthetetlen csajoknak.:-)
Volt nagyméretű partnerem. Nem menekültem el tőle, de nem volt vele felszabadult a szex. Orálisan nem is bírtam bekapni normálisan, puncimban pedig fájt, akármilyen finoman csinálta.
6 vagyok
Az idő előrehaladtával alakult ki az igényem a nagy méretre. Két gyerek szülése után is tágultam, de a fokozatosság is hozzájátszott. Eleinte nekem is 16-20 közöttire volt igényem. Férjem is ebbe a kategóriába tartozik. Élvezem vele is, de néha vágyok a műhaverra. :) Hol egyedül, hol együtt használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!