Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem mozgok csak passzív vagyok jó lehet a férfinak a szex?
Figyelt kérdés
Ha pl csak felszem és szétteszem a lábam vagy pucsitok.2020. júl. 17. 08:44
1/10 anonim válasza:
Legyel mar kreativab es legalabb a csipod mozgasd.
2/10 anonim válasza:
Sokkal jobb ha nem vagy passzív
3/10 anonim válasza:
Élvezetesebb ha mozogsz valahogy
4/10 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha látom, hogy a nő is ugyanúgy akarja, élvezi. Mozdulatlanul ezt elég nehéz elképzelni...
5/10 anonim válasza:
Nem. Nagyon nem jó, ha egy nő csak fekszik, mint egy fadarab. Velük nem is szexelek többször, az az egy alkalom bőven elég.
27F
6/10 anonim válasza:
Nekem pl, ha oda adó, és azt azért elmondja, érezteti, hogy mi jó neki, akkor nekem az megfelel, onnan én már tudom, hogy nekem, hogy lesz jó, és neki is élvezetet fogok okozni.
Aztán így pár alkalom után már kreatívabb lenne a lány is.
7/10 anonim válasza:
Ha passzív vagy a szexben akkor csak alárendeled magad az élvezetnek, olyan mintha nem tennél érte semmit :)
8/10 anonim válasza:
tőlem kővé is dermedhetsz addig amíg élvezed. Ha azt látom, hogy semmi élvezet, akkor tökmindegy, hogy mit mozog, hogyan játszik rá, nekem már nem jó a szex, szóval kezdek ideges lenni.
9/10 anonim válasza:
Vannak férfiak, akik szeretik, nekem volt ilyen pasim. De azért jelezz valahogy, hogy jól esik, pl. hangokkal.
10/10 anonim válasza:
Ha közben játszasz a telóddal, vagy könyvet olvasol rezzenéstelen arccal, nekem bejönne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!