Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szólnàtok, ha egy nő csak szexet kezdeményezne nàlatok, DE úgy, hogy van pàrja? Infó lenn.
Arról van szó, hogy a pàromat izgatja a cuckold téma, ezért élvezné, ha félrelépegetnék. Viszont így hogy minden ismerősöm tudja, hogy van pàrom, eléggé félek kezdeményezni. Tartok tőle hogy rosszul sülne el a dolog, vagy kiderülne ez a kis titkunk. Illetve a màsik amitől tartok, az az elutasítàs, alapból sincs nagy önbizalmam de ha egy-két sràc elutasítana az tuti tovàbb rontana a helyzeten. ":D
Szóval arra lennék kivàncsi, hogy ti hogyan reagàlnàtok egy ilyen "felkérésre"? (abban az esetben ha a làny tetszik is - de az az eset is érdekelne h mi lenne akkor ha nem tetszene a làny?)
Köszi előre is.
26/L
20/20 anonim
Először amikor felhozta a dolgot a párom, nyilván elég furcsán reagáltam rá, nem mentem bele rögtön a dologba. Sokszor még a mai napig is nehéz megtaláljam az arany középutat úgymondd, hogy ne sértsem még véletlenül se meg, ha pl. más férfiakról mondok véleményt, vagy ilyesmi. (habár még sosem fordult elő, hogy megsértődött volna) De már próbáltuk többször is a dolgot, és eddig jó tapasztalataink vannak. :) Engem pl. nem maga a megcsalás izgat, hanem egyszerűen szeretem a szexet, és sztem tök normális, ha élvezem, hogy lehetek másokkal is, kalandozhatok kicsit, "legálisan". :D (Többet között lánnyal is kipróbáltam már, amit nagyon élveztem, najó mondjuk ezt lehet, hogy olyasvalaki is megengedte volna, akinek nem jön be a cuckold téma.) Egyébként páromnak nem elvárása, hogy előtte történjen a dolog, sőt, szereti ha nincs ott, és csak én mesélem el utólag a történteket. :) Plusz neki az sem tetszik ha megalázóan viselkednek vele (mint sok cuckold videón a férjekkel) Úgyhogy ilyen szempontból is mindenki más. :)
Szóval itt nem is a cuckold a lényeg, hanem szimplán csak nyitott kapcsolatban éltek...
Hol? :D
20-as voltam
20-asnak:
Nem hinném, hogy valakit nyitott kapcsolatban direkt az izgat, hogy a párja félrelép :D A cuckold tudtommal egyszerűen megcsalt férjet jelent.. Hogy kit mi izgat ezzel kapcsolatban, az már emberfüggő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!