Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mit szólnàtok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit szólnàtok, ha egy nő csak szexet kezdeményezne nàlatok, DE úgy, hogy van pàrja? Infó lenn.

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy a pàromat izgatja a cuckold téma, ezért élvezné, ha félrelépegetnék. Viszont így hogy minden ismerősöm tudja, hogy van pàrom, eléggé félek kezdeményezni. Tartok tőle hogy rosszul sülne el a dolog, vagy kiderülne ez a kis titkunk. Illetve a màsik amitől tartok, az az elutasítàs, alapból sincs nagy önbizalmam de ha egy-két sràc elutasítana az tuti tovàbb rontana a helyzeten. ":D

Szóval arra lennék kivàncsi, hogy ti hogyan reagàlnàtok egy ilyen "felkérésre"? (abban az esetben ha a làny tetszik is - de az az eset is érdekelne h mi lenne akkor ha nem tetszene a làny?)

Köszi előre is.

26/L

2020. júl. 15. 20:37
1 2 3
 1/26 The Dead and Dreaming ***** válasza:
100%
Én nem hiszem, hogy bele mennék. Idős vagyok már ahhoz, hogy pótlék legyek. Nem akarok már az lenni. Egyébként én szerintem ez esetben sokkal jobban járnál, ha idegen férfit keresnél, mintsem olyat aki az ismerősötök. Gondolj csak bele, hogyha megcsinálod egyszer vagy kétszer milyen híred lesz úgymond.. Érted.. most akár izgatja ez a párod akár nem, az szerintem mindenképpen megalázó, ha ismerősöktől jön vissza az, hogy éppen ki dugja az asszonyt.
2020. júl. 15. 20:47
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már szerető. Ismerős a szitú! F.
2020. júl. 15. 20:57
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Valószinű benne lennék,de megbeszélnenk a részleteket. Akkor is ha nem annyira tetszik a lány,ehhez nem kellenek érzelmek.
2020. júl. 15. 21:01
 4/26 anonim ***** válasza:
87%

Én is voltam ilyen helyzetben.Működött.A feleségem munkatársnője ajánotta be magát,gyakorlatilag felszedett.Éltem vele.Nem vagyunk gyerekek már így megoldottuk diszkréten(a csaj férje is tudta).Sajnos már elköltöztek.

Azt javaslom,hogy "kétértelműen"próbálkozz a pasinál.Ha nincs benne tudd mondni,hogy csak vicceltél vagy csak kíváncsi voltál mit reagál.

Az sem mindegy az ország melyik régiójában laksz,illetve falu vagy város.

2020. júl. 15. 21:07
 5/26 anonim ***** válasza:
72%
Vágjunk bele ;)
2020. júl. 15. 21:09
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik a lány akkor igen, ilyen egyszerű. Egyébként jól teszed, hogy nem az ismerősi körből válogatsz, ez egy olyan játék amiről nem kell a közvetlen környezeteteknek tudnia.
2020. júl. 15. 21:13
 7/26 anonim ***** válasza:
62%

Nem mennék bele.

Elvből nem kezdek olyan nővel akinek van valakije

2020. júl. 15. 21:14
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Számomra izgató lenne ilyen felkérés!
2020. júl. 15. 21:15
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha cuckoldra, többesre, gangbangre vágytok akkor a legegyszerűbb látogatást tenni egy swignerben.
2020. júl. 15. 21:17
 10/26 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, látom azért elég megosztó ez a dolog. 😃 Úgy gondolom, jobb lesz tényleg ha nem ismerőssel kezdek ki. Így ha nem működik a dolog adott esetben, abból se lehet nagy gond, plusz nem romlik meg egy ismerőssel/baràttal a kapcsolat ilyesmi miatt.
2020. júl. 15. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!