Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a férfiak, akik a társker...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik a társkeresőn csak dugni akarnak, miért tűnnek el néhány randi és egy darab szex után a nő életéből, miközben még párszor szexelhetne vele még egy darabig?

Figyelt kérdés

2020. júl. 15. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%

Mert csak dugni akarnak, nem értem mi olyan meglepő ezen.

De ti nők úgyis mindig az ilyeneket választjátok, aztán utána meg megy a sírás hogy jaj mit tettek velem a csúnya rossz férfiak brühühü..m

2020. júl. 15. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Azért, hogy ne kezdjen el ragaszkodni a nő.
2020. júl. 15. 17:37
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
Mert megvolt a strigula, ennyit akartak nem többet. S ne általánosíts, van aki jobban szeretne egy állandó szexpartnert mint sok-sok alkalmit. Persze ha "csak dugni akarok" jön le valakinek a kommunikációjából akkor ne lepődj meg rajta, ha tényleg csak dugópajtinak fog tekinteni (de legalább őszinte volt).
2020. júl. 15. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem tűnnék el. Amúgyis szeretem a tartósabb szexkapcsolatokat.
2020. júl. 15. 21:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Most ezt úgy képzelem el, hogy ígérget szépeket mond, érzelmeket hazudik aztán a szex után lelép? Mert ha érzelmileg hat rád és aztán csak kihasznált az elég gyatra lelkivilágra utal.

Mondjuk a szexre utazókat le lehet vágni főleg ha nem egyből adod meg nekik ezt. Nálam volt olyan aki a legjobb fényben tüntette fel magát a legjobban adta elő magát aztán 5 nap után felakart hívni magához és amikor nemet mondtam (csak annyit írtam neki meg, hogy nem mennek fel hozzá de séta mehet részemről de ez neki nem volt jó) ezért akkor nem jelentkezett nem irt, és végezetül én voltam a hibás mindenért. Aztán eltűnt :-D

Aki szexre utazik annak vannak egyértelmű jelei. Amit már a naiv tapasztalatlanságom árán tanultam meg én is. Nem szabad hinni a szép szavakban. Aki pedig hazudik azért, hogy kapjon valamit az sivár lelkileg és menjen a pokolba :-D

2020. júl. 15. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom, ha jó a lánnyal, akkor nem tűnök el. ha attól félnék hogy kötődni kezd, akkor kerek perec megmondanám hogy: figyi, ez van, ha így oké, akkor összejárhatunk.
2020. júl. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!