Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy néhány alkalomnál többször nem kívánom senkivel a szexet?
Mert túl hamar lefekszel velük (ezt nem csak időben mérik, nem úgy mondom feltétlenül), azelőtt hogy érzelmek alakulnának ki iránta. Tölts a következő emberrel több időt, ne nyisd szét neki a lábad addig, amíg önmagában is nem kedveled a társaságát. Persze ha ez nem jön el az emberrel néhány hét/4-6-8 találkozó után, akkor valószínűleg azzal már sosem fog.
Nem tudom hány emberrel voltál, de az is lehet hogy mind bénák voltak az ágyban, bár ez a kisebb dolog.
Most majdnem egy hónapot vártunk a szexxel az új barátommal, de 5-10 alkalom(nem számoltam) után már nem kívánom. Gondolom ő is észrevette,mert egyáltalán nem leszek kedves akármit csinál.
Előtte meg 4 évig volt kapcsolatom,vele is jó volt, ott nagyon szerelmes voltam szóval ott csak az utolsó egy évben voltak ilyen gondok.
Utána lett egy szexkapcsolatom, 1 evig tartott, ott is kb.majdnem végig rendben volt mindem .
Aztán volt pár alkalmi azoknak vége lett pont ez miatt .
Ne általánosíts - te magad írtad, hogy volt akikkel többször is kívántad, ld. az exed és a szexkapcsolatod.
A gond inkább az, hogy beleerőlteted magad egy kapcsolatba, szinte rábeszéled magad akkor is belevágsz, ha nincs meg a teljes összhang. Nem kívánod teljesen a pasit így persze hogy megunod pár dugás után.
Ha majd olyan Férfivel találkozol akitől a lábad is remeg akkor kívánni fogod vele az 5., 25., de az 500. után is.
Vagy csak szimplán a jelenlegi nem elégít ki teljesen, nincsmeg az a plussz, ami miatt megkívánnád.
Lehet mással meg agyba főbe csinálnád :D
Amíg megvan a vonzalom jó, aztán nem.
Ebben semmi meglepő nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!