Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk.ha a partneretek nem csinàlja nektek szàjjal,akkor az a kapcsolat vège? Engrm kb ezért dobtak.
az igazi ok, az sosem az az ok amit neked mond. Az az ok amit mondott, az a "direkt megbántom" ok.
Senki sem dob ki egy lányt csakazért, mert nincs orál. Ezer hiányosság van, köztük az orál hiánya, NA akkor dobnak ki.
Nekem nagyon fontos, hogy szajjal kenyeztessen. O nem szereti, ha en ugy kenyeztetem, meg eleve annyira en nem is szeretem csinalni. Viszont nem varom el. Nyilvan mennyei erzes es ha lehetne azt valasztanam, hogy egesznap egy haremnyi csaj kenyeztessen szajjal. De egy kapcsolat nem igy mukodik, kompromisszumot kell kotni magatokban, es egymassal.
:) ha nem lenne szex, max az lenne valook.
23F
K-mester
Hát furcsa szerintem, mert az orál eléggé alap része a szexualitásnak. Ha megpróbálod, de nem szívesen csinálod, az oké, de ha csípőből elutasítod, ott van valami gáz.
Nekem mondjuk minden nőm szerette csinálni, bár a szájába egyik se engedte, amit pedig szerettem volna párszor. A feleségem ritkán kényeztet szájjal, de akkor viszont nagyon jól csinálja.
Az biztos viszont, hogy csak ezért nem tennék ki valakit.
17
Jobb is tudni előre, ne a kapcsolat után derüljön ki. Párkapcsolatban alap a szex, és ebbe nálam beletartozik az orál is, természetesen én is megteszek mindent, hogy a lánynak jó legyen. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!