Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 évesen gáz még szüznek lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen gáz még szüznek lenni?

Figyelt kérdés
El sem tudom képzelni hogy milyen szexelni. Úgy érzem hogy már sosem lesz benne részem. Meg emiatt sok gátlásom lett és nem biztos hogy olyan közel tudnék magamhoz engedni egy lányt.
2020. júl. 13. 23:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én kb 22-24 éves koromig voltam úgy hogy na csak össze kéne hozni, aztán ez valahogy úgymond teljesen elült, még magam is meglepődtem rajta, hogy mennyire nem jut eszembe a témakör, hogy nem voltam még senkivel.
2020. júl. 14. 01:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
11-es hány éves vagy?
2020. júl. 14. 01:29
 13/20 anonim ***** válasza:
27
2020. júl. 14. 01:35
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen gáz.
2020. júl. 14. 06:54
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
nem!!! légy büszke magadra hogy az vagy, manapság ez kincs! ne add magad könnyen
2020. júl. 14. 10:45
 16/20 anonim ***** válasza:
49%

Rá kérdeznek akkor gáz és ki vagy közösítve. Engem is zavart én 20 év után vesztettem el. Új város új társaság nekik bekamuztam, hogy volt egy pár hónapos kapcsolatom. És jobban érzetem magam. Volt 3 kalandom és rájöttem, hogy hiába nem vagyok szűz a szex attól még nem jó elsülők mint egy rakéta 1 perc után és ezt szégyelltem, hogy nem tudom kielégíteni akivel lefekszem. Így rájöttem egy kapcsolat kell, hogy belejöjjek a szexbe.

Lehetett neked már akár 5 kalandod is 5 nővel attól még nem biztos, hogy valakivel jó lesz az első szex. Ez a szüzesség kérdés meg egy nagy tehert nyomnak az embere mikor semmi nem függ tőle.

Ha nagyon zavar és rákérdez a lány mond neki volt egy kalandod egy idősebb nővel, vagy egy rövid 1-2 hónapos kapcsolatot. Mikor meg lefeküdtetek bevallhatod neki, hogy ő volt az első csak féltél, ha megtudja, hogy szűz vagy akkor elmenekül.

2020. júl. 14. 10:46
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
ja most latom fiu vagy XD hat... fiukent szerintem kicsit gaz 23 evesen
2020. júl. 14. 10:46
 18/20 anonim ***** válasza:
49%

És miben lesz jobb ha már nem vagy szűz?

Ugyanúgy megy az életed tovább, meg a te magánügyed az hogy szűz vagy vagy sem. Nem kell világgá kürtölni hogy már nem vagy szűz vagy ha az vagy akkor azt. Egyszer majd megtörténik, ha lesz olyan nő akinek tetszeni fogsz és közelebb engeded magadhoz, csak vedd észre a jeleit.

2020. júl. 14. 12:05
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

#15: Miért lenne kincs a szüzesség? Az csak egy állapot, semmi érték nincs benne sem fiúnál, sem lánynál (sőt inkább riasztó a tapasztalatlanság).

Még nem gáz, de ideje változtatni rajta. És nem azért, mert társadalmi elvárás, hanem mert neked, a pszichédnek nem fog jót tenni. Lépj időben, mielőtt olyan kretén incel leszel, mint amilyenekkel ez az oldal tele van.

2020. júl. 14. 12:07
 20/20 anonim ***** válasza:
49%
Nem gáz, ismerek valakit, aki 27 évesen vesztette el a szüzességét (férfi).
2020. júl. 14. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!