Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz 20 évesen szűznek lenni?
Én nem érzem azt, hogy szégyellnem kellene, amiért nem vagyok kiélt, kihasznált, hanem becsben tartom magam és nem adom könnyen 20 évesen. De a mai világban az a trendi, ha minél hamarabb megtapasztalod ezeket...és a fiúk nagy része megdöbben, ha ezt bevallom, sőt van akit taszít, amiért nincs tapasztalatom :(
Olyan, mintha nem merne velem foglalkozni senki, csak mert nem mer az első lenni, vagy nem meri bevállalni a tapasztalatlanságom, viszont így hogyan haladjak előre az életben? :D
Egyáltalán nem tartom gáznak, viszont én 4-5 randinál tovább nem várnék senkire ilyen korban már.
27F
Üdv a klubban!
Én azt tervezem, hogy egy tehetősebb férfivel veszítem el.
Idősebb, tapasztaltabb, és anyagilag is mindent megad.
Ennél jobb választás nincs, az hogy a szórakozóhelyen vadidegen megd*g nem buli, és nagyon veszélyes.
Okosan kell dönteni. 😊
Mert ugye csak az a két véglet létezik kedves 7-es, hogy megdug valaki a budiban egy bulin, vagy eladod valakinek jó pénzért.
Mennyibe kerül amúgy?
7. Ez komolyan fájt!
Kérdező: nem baj, majd lesz párod, akivel alig fogod tudni magad visszafogni
#8 Miért adnám el?
Minden nő az erősebb férfit válassza, aki mellett biztonságban van, akár anyagilag, akár máshogy.
Ha eladnám sem lenne hozzá senkinek köze, neked pedig nincs annyi pénzed, hogy tudd fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!