Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen gáz még szüznek lenni?
A "kapcsolódó kérdések" lista ehhez a kérdéshez:
- Szerintetek gáz 20 évesen szűznek lenni?
- 21 évesen gáz szűznek lenni?
- Miért ciki 21 évesen szűznek lenni?
- Mennyire gáz manapság 21 évesen szűznek lenni?
- Ciki 23 évesen is még szűznek lenni?
- Gáz 22 évesen szűznek lenni?
...és szerintem még vagy ötszáz ugyanilyen van, csak ennyit tesz ki az oldal egy lapra.
Elmondom, hogy én 25 évesen vesztettem el a szűzességemet az első barátnőmmel, akinek előttem 30 férfival volt dolga. Csak évekkel később, amikor szakítottunk, akkor mondtam el neki, hogy ő volt nekem az tanárnénim, ettől megdöbbent és meghatódott. Azt mondta, teljesen profinak tűntem, egyáltalán nem érezte a tapasztalatlanságot rajtam. Azóta elég sok nővel lefeküdtem, többüknek a mai napig hozzám fűződnek az erotikus fantáziái. Szóval azt mondom, nem az a lényeg, hogy mikor kezded el. Ahelyett, hogy ezen görcsölnél, inkább add át magad a csajozásnak, a női szépség és báj őszinte csodálatának és az ösztöneidnek, akkor minden magától menni fog. Ha azon gyötrődsz, hogy már elkéstél, mert a csapból is az a hazugság folyik, hogy 12 évesen már mindenki elveszti a szűzességét, akkor garantált, hogy a szexuális életed megmarad a Gyakorikérdések ezen rovatának sorai között.
Egyáltalán nem gáz de azt mondom egy 25 felett egyre nehezebb
Nem is feltétlen a barátnő szerzés miatt mert ha szeret téged akkor mindegy lesz neki,hogy szűz vagy e vagy nem hanem azért mert magadról elhiszed,hogy nincs esélyed senkinél és az önbizalmad teljesen tropa lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!