Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 évesen gáz még szüznek lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen gáz még szüznek lenni?

Figyelt kérdés
El sem tudom képzelni hogy milyen szexelni. Úgy érzem hogy már sosem lesz benne részem. Meg emiatt sok gátlásom lett és nem biztos hogy olyan közel tudnék magamhoz engedni egy lányt.
2020. júl. 13. 23:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. júl. 14. 00:03
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
em, de ha égljobban elásod magad akkor rosszabb lesz, valakihez fordulj segítségért
2020. júl. 14. 00:04
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy érzek lányként, a szex nem nekem való úgy érzem távol áll tőlem.
2020. júl. 14. 00:05
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Unalmas mint a cifra fosás már ez a ciki szüznek lenni ennyi meg ennyi évesen. Ettől már csak a faaszméregetős kérdések az unalmasabbak
2020. júl. 14. 00:09
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem gáz, nincs a homlokodra írva. Az viszont gáz hogy eleve le is mondasz róla meg a "nem biztos hogy olyan közel tudnék magamhoz engedni egy lányt" típusú gondolat. Önsajnálatással szerinted sikered lesz? Szerintem nem. Nos, akkor megpróbálod végre a nehezebbik utat? Persze, persze nem könnyű, de ha eredményt akarsz akkor nincs más megoldás.
2020. júl. 14. 00:10
 6/20 anonim ***** válasza:
Csak ugyanannyira mint a másik ember aki ezen nyafog " gáz/ciki xy évesen szűznek lenni ". Egyrészt senki sem fog azon gondolkodni az utcán, hogy jajj a szembe jövő szűz vagy sem, másrészt le sem xarják, hogy a másik szűz vagy sem.
2020. júl. 14. 00:29
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Valaki számára az is valaki számára nem, ez egyénfüggő. Én is az vagyok még egy szerintem ciki.
2020. júl. 14. 00:45
 8/20 anonim ***** válasza:
Tessék, én 27 vagyok, és az vagyok. Most akkor mi van?
2020. júl. 14. 00:47
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

A "kapcsolódó kérdések" lista ehhez a kérdéshez:

- Szerintetek gáz 20 évesen szűznek lenni?

- 21 évesen gáz szűznek lenni?

- Miért ciki 21 évesen szűznek lenni?

- Mennyire gáz manapság 21 évesen szűznek lenni?

- Ciki 23 évesen is még szűznek lenni?

- Gáz 22 évesen szűznek lenni?

...és szerintem még vagy ötszáz ugyanilyen van, csak ennyit tesz ki az oldal egy lapra.

Elmondom, hogy én 25 évesen vesztettem el a szűzességemet az első barátnőmmel, akinek előttem 30 férfival volt dolga. Csak évekkel később, amikor szakítottunk, akkor mondtam el neki, hogy ő volt nekem az tanárnénim, ettől megdöbbent és meghatódott. Azt mondta, teljesen profinak tűntem, egyáltalán nem érezte a tapasztalatlanságot rajtam. Azóta elég sok nővel lefeküdtem, többüknek a mai napig hozzám fűződnek az erotikus fantáziái. Szóval azt mondom, nem az a lényeg, hogy mikor kezded el. Ahelyett, hogy ezen görcsölnél, inkább add át magad a csajozásnak, a női szépség és báj őszinte csodálatának és az ösztöneidnek, akkor minden magától menni fog. Ha azon gyötrődsz, hogy már elkéstél, mert a csapból is az a hazugság folyik, hogy 12 évesen már mindenki elveszti a szűzességét, akkor garantált, hogy a szexuális életed megmarad a Gyakorikérdések ezen rovatának sorai között.

2020. júl. 14. 00:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz de azt mondom egy 25 felett egyre nehezebb

Nem is feltétlen a barátnő szerzés miatt mert ha szeret téged akkor mindegy lesz neki,hogy szűz vagy e vagy nem hanem azért mert magadról elhiszed,hogy nincs esélyed senkinél és az önbizalmad teljesen tropa lesz

2020. júl. 14. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!