Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ,nők fantáziáltatok már olyan valakiről akivel nem szabad ...?
Figyelt kérdés
Nagyvonalakba esetleg barátról ,rokonrol vagy beosztott,főnök stb...2020. júl. 13. 11:14
31/36 anonim válasza:
Talán olyan volt csak hogy párom volt, de mikor már a vége felé eléggé megromlott a viszony akkor egyszer egyszer valaki másról fantazialtam, de ennyi 🤷🏼♀️
32/36 anonim válasza:
Sokszor... A szomszéd férfiről, tanárról, nevelőapukról, haverokról.. Jaj hamarabb elmondanám, hogy kiről nem..
33/36 anonim válasza:
Tanárokról, háziorvosomról, nagybátyámról.
34/36 anonim válasza:
Oh, hogyne.. tiltott gyümölcsökről szoktam leginkább. Tanár, orvos nálam is játszik. Sokszor fantáziálgattam barátnőimről is..
Vagy egy családtag pasijáról aki jól néz ki.. esetleg exem haverjairól
19/L
35/36 anonim válasza:
Persze, kollégákról, régebben főnökről is
De ez csak fantázia, sose volt semmi, ki se derült
36/36 anonim válasza:
Igen, mostanában egy felháborítóan szexi rendőrről fantáziálgatok, szerintem azt sem tudja hogy létezem, pedig a fantáziáimban már minden lehetséges helyen megdugott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!