Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ,nők fantáziáltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ,nők fantáziáltatok már olyan valakiről akivel nem szabad ...?

Figyelt kérdés
Nagyvonalakba esetleg barátról ,rokonrol vagy beosztott,főnök stb...
2020. júl. 13. 11:14
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Talán olyan volt csak hogy párom volt, de mikor már a vége felé eléggé megromlott a viszony akkor egyszer egyszer valaki másról fantazialtam, de ennyi 🤷🏼‍♀️
2021. ápr. 23. 22:59
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor... A szomszéd férfiről, tanárról, nevelőapukról, haverokról.. Jaj hamarabb elmondanám, hogy kiről nem..
2021. szept. 22. 10:10
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Tanárokról, háziorvosomról, nagybátyámról.
2021. szept. 22. 19:12
 34/36 anonim ***** válasza:
75%

Oh, hogyne.. tiltott gyümölcsökről szoktam leginkább. Tanár, orvos nálam is játszik. Sokszor fantáziálgattam barátnőimről is..

Vagy egy családtag pasijáról aki jól néz ki.. esetleg exem haverjairól

19/L

2021. szept. 22. 19:43
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Persze, kollégákról, régebben főnökről is

De ez csak fantázia, sose volt semmi, ki se derült

2023. okt. 5. 20:48
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mostanában egy felháborítóan szexi rendőrről fantáziálgatok, szerintem azt sem tudja hogy létezem, pedig a fantáziáimban már minden lehetséges helyen megdugott
2023. okt. 5. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!