Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ,nők fantáziáltatok már olyan valakiről akivel nem szabad ...?
Figyelt kérdés
Nagyvonalakba esetleg barátról ,rokonrol vagy beosztott,főnök stb...2020. júl. 13. 11:14
11/36 anonim válasza:
Igen, egy nős pasiról...
Nem ártok vele senkinek. :)
12/36 anonim válasza:
Legjobb barátomról. Fejben nem ártok vele senkinek.
19/l
13/36 anonim válasza:
Igen, munkatársról aki sokkal idősebb volt tőlem.
Főnök helyettesről is.
Vagy úgy random pasikról akik megtetszenek ha a városban vagyok.
16/36 anonim válasza:
Igen, mindegyikről. A fantázia szabad.
17/36 A kérdező kommentje:
Fantázia szabad de mégis nagy vonalakba kikről ?
2020. júl. 31. 14:41
18/36 anonim válasza:
Rokonról még soha, de kollégák és ismerősök már voltak 😁
19/36 anonim válasza:
Rokonról én sem, de ismeretségi kör "megvolt". (Mármint csak elméletben!)
A gyakorlatban már ártanánk egymásnak, olyan összetételű az ismeretségi köröm (házasemberrel mostanában nem érintkeztem, még fejben sem.)
20/36 anonim válasza:
Akinek párkapcsolata van, azzal is csak "flörtölgetünk". (Kezdeményezzen a férfi, ne a nő!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!