Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen olyan furább testrészek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen olyan furább testrészek vannak ami nektek bejön egy nőn?

Figyelt kérdés
Bármit írhattok de magyarázatot is szeretnék hozzá.
2020. júl. 11. 23:53
 1/8 The Dead and Dreaming ***** válasza:
78%

Nekem alapvetően sok ilyen dolog van. Írok párat.

1. Nyak. (Nagyon tetszik, ha egy nőnek hosszú vékony nyaka van, mert nagyon be tudok tőle indulni, imádom ott csókolgatni és finoman harapdálni.)

2. Haj. (Valamiért nagyon szeretem belenyomni az arcom és beletemetni, de úgy szexuális dolgot nem tennék vele.)

3. Láb. (Szerintem egy szép női láb igenis erotikus tud lenni és igazából szerintem teljesen természetes, ha egy férfi beindul tőle. Nem véletlen vannak szexi harisnyák és szexi női cipők. Bár tudom ez itt az oldalon nagy ellenszenvnek örvend.)

4. Hónalj. (Ez szerintem nálam a legmeredekebb dolog. Valamiért szerintem szexi és ha picit szőrös vagy látszik, hogy frissen borotvált attól nagyon be tudok indulni főleg akkor, ha jó az illata.

5. Kulcscsont. (Nekem tetszik, ha látható egy nőnek, attól olyan törékenynek hat és nagyon szeretem ott is úgymond simogatni és puszilgatni, körben az egész nyakát és a mellkasát a mellei felett.

27F

2020. júl. 11. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Fülek. Szeretem csókolgatni a lánynak a fülét. :D 28F
2020. júl. 12. 00:02
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Lábfej, talpak, lábujjak, sarkak, talppárnák, minden, ami lábfej. Csókolgatni, nyalogatni, szagolni, simogatni, masszírozni, szopogatni a lábujjakat. Illetve a vádlik. Popsilyuk és hát, vállak. Fülcimpa, áll (imádom bekapni és ugyanúgy smárolni vele), nyalogatni/csókolgatni az orra hegyét. F
2020. júl. 12. 00:10
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Furább testrészek? Hmm, csáprágó...
2020. júl. 12. 00:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Boka. Imádom.
2020. júl. 12. 01:34
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
Hasnyálmirigy
2020. júl. 12. 02:54
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Punci
2020. júl. 12. 07:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom a női lábfejeket, mert nagyon hajlékonyak, ami érthetetlen számomra:

[link]

2020. júl. 12. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!