Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bevallaljam a szexet 1 olyannal aki nektek nagyon bejön de tudnátok h neki nem?
Nem. Annál több önbecsülésem van hogy egy tárgyként, egy guminőként bánjanak velem.
Megalázó.
Szerintem itt ő arra gondol, hogy párkapcsolatot nem akar.
Végül is ez egy tiszta helyzet, viszont ha Te szerelmes vagy, akkor a szex után ez lehet, hogy még jobban elmélyül benned és még jobban behúz ez az érzés.
Ha annyira nem jönnél be neki akkor nem akarna megdugni sem. Annyira viszont nem jössz be neki, hogy "járni" is akarjon veled. Innentől kezdve meg te eldöntöd, hogy futsz olyan szekér után ami nem vesz fel, vagy sem.
Ha helyre tudod magadban tenni a dolgot és csak a szex öröméért ugrassz bele akkor jó. Ha viszont nem, akkor ne dugj vele mert csak neked lesz rosszabb (érzelmileg).
Mondjuk ha valaki így a szemembe vágná hogy nem vagyok az esete akkor azt elküldeném a pléhbe.
Ha jó volt vele a szex és nagyon bejön a srác akkor én belemennék.
Most mit veszíthetek? Kapcsolat úgy se lesz de legalább jól érzem magam addig amíg együtt vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!