Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bevallaljam a szexet 1 olyannal aki nektek nagyon bejön de tudnátok h neki nem?
Figyelt kérdés
Van 1 srác akibe nagyon beleszerettem és nagyon be jön nekem.. kívánom őt stb.. megis mondtam neki viszont ő mondta h neki nem jövök de, de ettől függetlenül nagyon megdugna.. Annyira oda vagyok a sracert h elgondolkoztam ezen.. viszont nagyon zavarna a tudat h mennyire nem tetszem neki.. Egyáltalán azt sem értem h hogyan tudna akkor megdugni ha nem tetszem neki..? Én nem lennék erre képes..2020. júl. 9. 00:43
11/12 anonim válasza:
Ha bejön és jól érzed magad vele és képes vagy nem túlgondolni a dolgokat, hogy utána ne szenvedj, akkor érezd magad jól; ennyiről szól a dolog.
12/12 anonim válasza:
Pasiként volt ilyen csajjal dolgom.
ő odáig volt, kitartóan jött bármikor, ha csak füttyentettem.
Aztán megkedveltem. Utána évekig jártunk.
Szóval ki tudja?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!