Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs saját lakásom, akkor hogy van lehetőségem nőkkel szexelni? Van-e egyáltalán?
Sajnos egyetemista vagyok, nem rendelkezem saját lakással.
Pedig az alkalmi (vagy bármilyen) szex alapvető eleme, hogy a saját lakással/házzal/villával rendelkező férfi felhívja magához a nőt.
Azonban én nem tudok hova felhívni senkit. Ilyenkor mit tegyek? Lényegében lemondhatok a szexről?
Elképzelhető, hogy ezért nem sikerült semmit sem összehozzak eddig egyetlenegyszer sem?
(prostizás nem érdekel)
Na, akkor talán mégsem olyan reménytelen a helyzet.
Vannak alkalmi,1éjszakára,hétvégere kiadó lakások,nem is egy.Pont ilyen helyzetekre.Felhivod,lefoglalod.Diszkréten a postaládában,vagy akárhol a kulcs.Komplett,öszkonfortos lakás,tiszta ágynemű,törölköző.Mindent lehet használni.Konyhát,tv-.követelmény,hogy ne hagyjatok disznóólat,és ne lopjatok,stb Fizetés:otthagyod a pénzt az asztalon.
Google.
Mert ha Budapestre születtél volna, akkor se biztos, hogy tudnál fenntartani egy saját ingatlant, akkor meg a szüleiddel élnél és azért picsognál, mert minden csaj elutasítja a mamahotelt. Amiben nyilván van igazság. De egy koliban ez lényegesen könnyebb, hacsak nem negyvenen vagytok egy szobában. Én is voltam kolis, ott hét ágy volt a max, ami volt egy szobában, amúgy 2-3 ágy volt az átlag.
Tény, hogy a saját lakás (akár bérelt) nagy előny, de hidd el, hogy a szülőkkel lakás vs. koli esetben még mindig az utóbbi a jobb...
Úgyhogy, szervezd úgy, hogy tudj a szobában egyedül maradni.
A szobatársam mindig benn volt, mert erdélyi. Így csak nagyon ritkán ment haza.
Nekem volt, hogy a csaj koliszobájába / lakására mentünk fel. Mit kell itt problémázni?
Egyszer úgy dugtam meg egy egyéjszakás csajt, hogy a szobatársa bent aludt a szomszéd ágyon. Majd közben felébredt és kiment. De hát ha egyéjszakás akkor nem Mind1? Nekem nem volt kínos a szitu, legfeljebb a lánynak másnap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!