Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nincs saját lakásom, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs saját lakásom, akkor hogy van lehetőségem nőkkel szexelni? Van-e egyáltalán?

Figyelt kérdés

Sajnos egyetemista vagyok, nem rendelkezem saját lakással.

Pedig az alkalmi (vagy bármilyen) szex alapvető eleme, hogy a saját lakással/házzal/villával rendelkező férfi felhívja magához a nőt.

Azonban én nem tudok hova felhívni senkit. Ilyenkor mit tegyek? Lényegében lemondhatok a szexről?

Elképzelhető, hogy ezért nem sikerült semmit sem összehozzak eddig egyetlenegyszer sem?

(prostizás nem érdekel)

2020. júl. 11. 23:00
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Na, akkor talán mégsem olyan reménytelen a helyzet.

2020. júl. 12. 08:16
 32/42 anonim ***** válasza:
81%

Vannak alkalmi,1éjszakára,hétvégere kiadó lakások,nem is egy.Pont ilyen helyzetekre.Felhivod,lefoglalod.Diszkréten a postaládában,vagy akárhol a kulcs.Komplett,öszkonfortos lakás,tiszta ágynemű,törölköző.Mindent lehet használni.Konyhát,tv-.követelmény,hogy ne hagyjatok disznóólat,és ne lopjatok,stb Fizetés:otthagyod a pénzt az asztalon.

Google.

2020. júl. 12. 08:38
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha Budapestre születtél volna, akkor se biztos, hogy tudnál fenntartani egy saját ingatlant, akkor meg a szüleiddel élnél és azért picsognál, mert minden csaj elutasítja a mamahotelt. Amiben nyilván van igazság. De egy koliban ez lényegesen könnyebb, hacsak nem negyvenen vagytok egy szobában. Én is voltam kolis, ott hét ágy volt a max, ami volt egy szobában, amúgy 2-3 ágy volt az átlag.

Tény, hogy a saját lakás (akár bérelt) nagy előny, de hidd el, hogy a szülőkkel lakás vs. koli esetben még mindig az utóbbi a jobb...

Úgyhogy, szervezd úgy, hogy tudj a szobában egyedül maradni.

2020. júl. 21. 12:35
 34/42 A kérdező kommentje:

A szobatársam mindig benn volt, mert erdélyi. Így csak nagyon ritkán ment haza.

2020. júl. 21. 18:21
 35/42 anonim ***** válasza:
89%
#34: Adj a románnak 500 Ft-os órabért azért, hogy sétáljon a parkban vagy az aulában, könyvtárban (ha rossz idő van) és olcsóbban megúszod, mintha búvóhelyet bérelnél ki és máris üres a koliszoba.
2020. júl. 21. 19:11
 36/42 A kérdező kommentje:
Milyen román? Ki beszél itt románokról?
2020. júl. 21. 20:23
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt, hogy a csaj koliszobájába / lakására mentünk fel. Mit kell itt problémázni?

Egyszer úgy dugtam meg egy egyéjszakás csajt, hogy a szobatársa bent aludt a szomszéd ágyon. Majd közben felébredt és kiment. De hát ha egyéjszakás akkor nem Mind1? Nekem nem volt kínos a szitu, legfeljebb a lánynak másnap :D

2020. nov. 6. 12:58
 38/42 A kérdező kommentje:
A korona miatt tilos akármilyen vendéget beengedni a kollégiumba.
2020. nov. 6. 15:50
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérd el szobatarsad vagy egy haverod belépő kártyáját és jöjjön be azzal a lány, a legtermészetesebb módon.
2020. nov. 6. 18:57
 40/42 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer már mondtam, te csak a kifogásokat keresed pedig a megoldásokat kéne. Ha az élet egyéb területein is így teszel akkor fényes jövő várhat rád. Akármit javasolnak találsz rá kifogást úgy miért nem jó. Van egyeltalán csaj aki összejönne veled vagy ott is megvannak a megfelelő indokaid hogy miért nem.
2020. nov. 6. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!