Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nincs saját lakásom, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs saját lakásom, akkor hogy van lehetőségem nőkkel szexelni? Van-e egyáltalán?

Figyelt kérdés

Sajnos egyetemista vagyok, nem rendelkezem saját lakással.

Pedig az alkalmi (vagy bármilyen) szex alapvető eleme, hogy a saját lakással/házzal/villával rendelkező férfi felhívja magához a nőt.

Azonban én nem tudok hova felhívni senkit. Ilyenkor mit tegyek? Lényegében lemondhatok a szexről?

Elképzelhető, hogy ezért nem sikerült semmit sem összehozzak eddig egyetlenegyszer sem?

(prostizás nem érdekel)

2020. júl. 11. 23:00
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
90%
Koliban nem tudsz dugni?😂 Jó isten gyere le 😂😂
2020. júl. 11. 23:18
 12/42 A kérdező kommentje:

Hát ez azért szívás.

Durva, hogy pusztán azzal eldől ki mennyit fog szexelni, hogy hova születik. Ha Budapestre születtem volna annyit szexelhetnék amennyit akarok, de én sajnos egy szegény külhoni családba születtem. Így sajnos off. Ha nőnek vagy melegnek születtem volna akkor sem lennék most bajba. De én sajnos heteró férfinak születtem lakás nélkül.

Sorsom mily mostoha, egy nőt sem vihetek föl soha...

2020. júl. 11. 23:20
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek búvóhelyre. Keress rá buvohelyek.hu
2020. júl. 11. 23:21
 14/42 anonim ***** válasza:
88%
Remélem valami kamu vagy, mert ez baromi gáz, ha nem.
 15/42 A kérdező kommentje:

Nem. Nem vagyok exibicionista. Illetve nem hiszem, hogy sok nő ihent mondana ha azt mondanám nekik "feljössz a koliszobámba du9ni?"

Inkább olyanra mondanak igent ha azt hallják: "van egy villám Budán, velem töltöd az éjszakát?"

16/42 anonim ***** válasza:
92%
Majd egy szép nap ráébredsz mennyire saját magad fasztorlasza voltál ezzel a kretén szövegeddel. Remélhetőleg akkor sem lesz késő, de a fejed fogod verni a falba.
2020. júl. 11. 23:23
 17/42 A kérdező kommentje:

Ok. Akik itt oltogatnak, akkor meg tudják mondani mit csináljak?

Képzeljük el a következőt: Éjszaka a buliban táncolok egy nővel, mindketten megkívánjuk egymást.

Ilyenkor mit mondjak neki? Hova tudnánk elmenni? Nem tudom sehova felhívni.

2020. júl. 11. 23:25
 18/42 anonim ***** válasza:
84%
Qrj más lakásában. Biztos meglepődik majd az adott tulaj, amikor hazaállít. 😂
2020. júl. 11. 23:27
 19/42 anonim ***** válasza:
87%

Vagy menjetek a csajhoz, vagy elmehettek búvóhelyekre, kocsiba akár vagy bárhol.

Sőt ha jófejek a szobatársaid akk megteszik érted h addig ellépnek amig te elvagy a csajjal.

2020. júl. 11. 23:30
 20/42 A kérdező kommentje:

Megnéztem ezeket a búvóhelyeket. Most komolyan egy szexért tíz lepedőt kell kipengessek? :O

Itt nem csak a szobatársakkal van gond.

Képzeld a csaj helyébe magad, kaptál két ajánlatot:

- Koliszobában szexelni

- vagy saját lakásban

Melyiket választanád?

2020. júl. 11. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!