Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök 18-19 éves lenne és össze jönnétek vele.Kiderülne hogy szűz.Mi lenne a reakciótok?
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Sosem szeretett az ilyen.
Én 22 évesen vesztettem el, és az akkori párom még örült is neki. Nem vagyok se csúnya, se gáz, egyszerűen, nekem ehhez bizalom kellett.
Szerintem inkább tiszteletre méltó, hogy nem dobtad oda magad mindenféle jöttmentnek.
Sokkal gázabb az, hogy a 13-14 évesek felelőtlenül szexelnek.
tényleg ne bánd és nincs ezzel semmi gond, majd jön aki meg érdemel téged és az ilyen taplokat pont így le is tudod szűrni. Maradj őszinte és nyitott.
F
akkor hajrá. keresd a herceged. ez még nem az a kor amikor gáz.. a gáz 30 körül van.. te szimplán megfontolt vagy aki nem 12-13 évesen baszik fűvel fával.
viszont egyre több az ilyen kérdés.. kezdem elveszteni a fonalat.. ti amugy hol bujkáltok?
1, a szüzesség egy állapot. Manapság se nem érdem, se nem elítélendő
2, a sráccal így jártál jól. Nem téged akart, csak egy két gondtalan dugása kellettêl volna
3, egy szűzzel volt dolgom. Néhány találkozás után,nem siettetve a dolgot, egy nyalásos élvezet hullámait kihasználva minimális fájdalom árán (ő mondta) már nem is volt több probléma ezzel😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!