Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzanak a telt, nagy fenekű nők, ha mindehhez nekem kicsi az intim méretem?
Miközben technikailag a kis popsival rendelkezőkkel sokkal könnyebb dolgom van, miért van, hogy jobban tetszenek a kerek, méretes fenekek? :-o
Másnak is van ilyen jellegű problémája?
Én is azt szeretem, ha nő sok. ;-) Természetesen, van egy határ nálam is, a ducikat kedvelem, nem a nagyon kövéreket. De számomra a nőnek legyen melle, feneke, csípője, ha hurkái is vannak, egye fene. :-)
Rossz testbe születtél haver! Előző biztos megfelelőbb volt és megmaradtak a szép emlékeid. :-)
Igen. Sajnos nálam is ez van.
A legnagyobb gond hogy pl ha hasonfekszik a bnőm és összezárja a lábait, akkor nem ér be a hüvelyébe a szerszám.
Sajnos csináltam is már hülyét magamból, amikor ilyen pózban "csináltam" vele és úgy éreztem hogy minden rendben és pár perc alatt elmentem majd csak utána kérdezte meg h ez mi volt?
Nagyon szégyelltem magam. Sajnos a nagyobb fenekű lányokhoz sok pózban nagy méretű kell.
Viszont meg lehet találni azokat a pozíciókat is ahogy legalább be tudod tenni. Pl kutyában sikerül és missziben is.
2#Nem tudom.A barátnőmnek kis, feszes popsija van.
Én ebben élvezkedek.Nekem ez jutott.
Nincs tapasztalatom a nagy fenékben.Átlagos mérettel vagyok,amúgy.
Nekem is volt ilyen problémám
A barátnőmnek szívalakú a pospija es közepesen nagy, szóval szép telt
És hát persze az én kedvenc pózom ami nagyon felizgat az ha hason fekszik összezárt lábakkal
Na persze ezt az én méretemmel nem tudom kiviteletni...(11cm)
Szerencsére az oldalt fekvős póz ami a másik kedvencem az megy és azt ő is szereti nagyon, ezért nagy hiány érzetem nincs a másik pó iránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!