Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti a nagy, közepes, vagy kicsi melleket szeretitek?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy a kisebbet, de azt lehet, hogy csak a kis mellű lányok megnyugtatasara, vagy azért mert az is tetszik, csak esetleg a nagyobb jobban? Előtte még nem az volt, hogy a nagyobb a jobb? Mert a nagy meg legalább egy kicsikét lóg, hacsak nem mű, és az még szerintem nem annyira néz ki jól.
Kosármeret szerint nektek melyik tetszik a legjobban?
2020. júl. 3. 14:43
1/36 Noren1989 válasza:
Én a kicsi, max közepeset szeretem, B felsőkategóriával zárva.
Körméretben 70-75.
2/36 anonim válasza:
A legtöbben a közepeset szeretik (C,D), mikor azt mondják kicsi tetszik nekik C-re gondolnak. Elenyésző számú férfi van odáig a kis (A,B) mellekért, érdekesmód a túl nagyokért sem rajonganak sokan (E fölött), de ha választhatnának inkább az óriási a favorit a kicsivel szemben.
3/36 anonim válasza:
Természetesen 75-80 körmérettel számolva, kettes voltam.
4/36 anonim válasza:
Én is a kisebb vagy közepes melleket preferálom jobban.
De az igazság az, hogy attól függ a ez a méret kérdés, hogy az adott nő testével mennyire van összhangban a mellei mérete. Ettől lesz vonzó egy mell hogy esztétikus a gazdája paramétereivel együtt
6/36 anonim válasza:
Nem a méret a lényeg, hanem hogy játékos legyen :D
7/36 anonim válasza:
Mivel én inkább popsis vagyok nekem így kb mindegy, de a kisebb vagy közepes méreteket jobban szeretem mint a nagy tőgyeket 😄
10/36 anonim válasza:
A formás, jó melleket :) a méret már másodlagos, de egy focilabda méretű, torz szilikon lufi már inkább taszító mint vonzó. Egyébként meg az összkép számít, a teljes testalkattal legyen szinkronban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!