Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti a nagy, közepes, vagy kicsi melleket szeretitek?
Sokan mondják, hogy a kisebbet, de azt lehet, hogy csak a kis mellű lányok megnyugtatasara, vagy azért mert az is tetszik, csak esetleg a nagyobb jobban? Előtte még nem az volt, hogy a nagyobb a jobb? Mert a nagy meg legalább egy kicsikét lóg, hacsak nem mű, és az még szerintem nem annyira néz ki jól.
Kosármeret szerint nektek melyik tetszik a legjobban?
30
Hú, azok gyönyörűek lehetnek. Egyébként érdekes ez, nekem is volt olyan lány ismerősöm, hogy 19-20 éves koráig gyakorlatilag ilyen A kosaras mellei voltak, aztán 2 év alatt hatalmas mellei nőttek (természetesen), úgy, hogy nem, vagy alig hízott mellé. Ritka szerencsés az ilyen.
Hát, azt az időszakot amikor a szinte semmiből egyszer csak el kezdenek növekedni és növekedni, és nem tudhatod hogy meddig és mikor, mekkora nagyságnál állnak meg, azt nem kívánom senkinek.
Szerencsém volt, mert ahogy megindultak, úgy egyik napról a másikra le is állt a növekedésük, és azóta változatlan a méretük.
Vigyázok is rájuk: mozgok, nem fogyózok ész nélkül, nagyon megválogatom a melltartókat.
Elsősorban a nagyobbat, mivel alapjáraton a kicsit testesebb nőket szeretem, nekik meg ugye az alkatukbol kifolyólag nagyobb szokott lenni általában.
A nagyon nagy viszont nem az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!