Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti a nagy, közepes, vagy kicsi melleket szeretitek?
Sokan mondják, hogy a kisebbet, de azt lehet, hogy csak a kis mellű lányok megnyugtatasara, vagy azért mert az is tetszik, csak esetleg a nagyobb jobban? Előtte még nem az volt, hogy a nagyobb a jobb? Mert a nagy meg legalább egy kicsikét lóg, hacsak nem mű, és az még szerintem nem annyira néz ki jól.
Kosármeret szerint nektek melyik tetszik a legjobban?
Szerintem a válaszolók többsége azt mondta 20as, hogy a kisebb melleket vagy a közepesek preferálja. Végig olvastad te egyáltalán a válaszokat?
Amúgy én is az a/b-s méretű, kisebb melleket szeretem.
Ezért van tele az oldal fiatal lányokkal, akik nagyobb melleket szeretnének, és mellműtétre gyűjtenek…
Folyton ez van mindenhol, hogy a fiúknak csak a nagy mell az igazi. Közben meg az ő méretükre nem lehet megjegyzést tenni.
Imádom a hatalmas melleket!
26-os: előbb pszichológushoz menjél, arra nagyobb szükséged van!
Nekem 21 éves korom óta (egy év alatt lettem deszkából nagymellű - nem tudom hogy mitől, mert semmilyen művi beavatkozás nem volt) van igen nagy mellem.
Nem volt könnyű hozzászokni, pláne az egyetemen... De mára teljesen "összeszoktunk", és nem adnám őket semmiért:)
Igen, sokszor megbámulnak, de már régen nem zavar.
És mitagadás: sok előnyöm is származott belőle (hazudik aki azt mondja hogy nem!)
Most 34 évesen is büszkén (és problémamentesen) viseljük egymást.
Mielőtt priviben (amit nem kérek!) kérdeznék: 80F a méretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!