Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti a nagy, közepes,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti a nagy, közepes, vagy kicsi melleket szeretitek?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy a kisebbet, de azt lehet, hogy csak a kis mellű lányok megnyugtatasara, vagy azért mert az is tetszik, csak esetleg a nagyobb jobban? Előtte még nem az volt, hogy a nagyobb a jobb? Mert a nagy meg legalább egy kicsikét lóg, hacsak nem mű, és az még szerintem nem annyira néz ki jól.

Kosármeret szerint nektek melyik tetszik a legjobban?

2020. júl. 3. 14:43
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a válaszolók többsége azt mondta 20as, hogy a kisebb melleket vagy a közepesek preferálja. Végig olvastad te egyáltalán a válaszokat?

Amúgy én is az a/b-s méretű, kisebb melleket szeretem.

2020. júl. 4. 17:54
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
Igen végigolvastam, és azoknak a fiúknak írtam akik azt írták hogy minél nagyobb annál jobb.
2020. júl. 4. 18:48
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Az is egy vélemény. Van olyan lány, aki esetleg nem is kedveli, ha benne van bármi is, nem hogy nagy kolbászt akar. Minden fiúnak ugyan olyannak kéne lennie és ugyan azt kéne szeretnie szerinted?
2020. júl. 4. 18:51
 24/36 anonim ***** válasza:
83%
Ne akadj fenn ezen, legalább igazat mondanak. A legtöbb férfi a C,D melleket szereti. Szerintem az a gáz, hogy sokan ezt letagadják egy kismellű lány előtt.
2020. júl. 4. 18:51
 25/36 anonim ***** válasza:
55%

Ezért van tele az oldal fiatal lányokkal, akik nagyobb melleket szeretnének, és mellműtétre gyűjtenek…

Folyton ez van mindenhol, hogy a fiúknak csak a nagy mell az igazi. Közben meg az ő méretükre nem lehet megjegyzést tenni.

2020. júl. 4. 18:56
 26/36 anonim ***** válasza:
18%
Lány vagyok és undorítónak tartom a nagy melleket. Bárki bármit mond, bármennyire is szeretik a fiúk, egyszerűen nem megy. Le fogom műttetni az E-s melleimet, akármennyire is tetszik másoknak.
2020. júl. 4. 18:58
 27/36 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a kicsik és a közepesen kicsik jönnek be.
2020. júl. 7. 01:32
 28/36 anonim ***** válasza:
79%

Imádom a hatalmas melleket!

26-os: előbb pszichológushoz menjél, arra nagyobb szükséged van!

2020. júl. 7. 08:28
 29/36 anonim ***** válasza:
27%
Miért lenne rá nagyobb szükségem? Tudod te milyen zavaró? Miért pontoztatok le? Ez is csak egy vélemény, hát nem azt kért a kérdező? Nem mindenkinek tetszik az ami a többségnek. Hát problémáim vannak miatta és szerintem nem is esztétikus. Rengetegszer megbámulnak, tudod te mennyire zavaró ez? Hogyan reagálnál rá, ha folyamatosan merevedésed lenne és mindig dudorodna a nadrágod? Mindenki bámulna, hason sem tudnál aludni és hasonlók.
2020. júl. 7. 11:55
 30/36 anonim ***** válasza:
83%

Nekem 21 éves korom óta (egy év alatt lettem deszkából nagymellű - nem tudom hogy mitől, mert semmilyen művi beavatkozás nem volt) van igen nagy mellem.

Nem volt könnyű hozzászokni, pláne az egyetemen... De mára teljesen "összeszoktunk", és nem adnám őket semmiért:)

Igen, sokszor megbámulnak, de már régen nem zavar.

És mitagadás: sok előnyöm is származott belőle (hazudik aki azt mondja hogy nem!)

Most 34 évesen is büszkén (és problémamentesen) viseljük egymást.

Mielőtt priviben (amit nem kérek!) kérdeznék: 80F a méretem.

2020. júl. 7. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!