Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a méret az ágyban? Volt olyan hogy túl kicsi volt a farok, lányok? Mekkora volt?
Ha már eljuttok oda, hogy lefekszetek egymással, akkor már nem számít a méret, mivel nem azzal foglalkoztok. Az ágyban csak 2 dolog számít: szeressétek egymást és jól érezzétek magatokat +1: elfogadjátok egymást.
24F
#6 Már hogyne számítana, volt, hogy mikor szexre került volna a sor és megláttam, hogy milyen pici a pénisze akaratlanul is felnevettem, végül felöltözött és aztán szakítottunk is.
Tudom, hogy most jól lepontoz a sok kisfarkú, de akkor is számít a méret.
A fiúk is megnézik a nagyobb mellet, egy deszkát meg észre sem vesznek, de vérig sértődnek ha a lánynak is számít a méret (és a mellmérettel ellentétben a pénisz mérete és vastagsága tényleg számít a szexben, nem kell, hogy egy ló legyen, de minimum olyan 16-os)
20L
12 felett oke mondjuk olyan 19ig. De akkor es ott meztelenul ugy tokeletes, ahogy van es mar csak arra tudok gondolni, hogy tegye be.
Aki mas adottsagain nevetgel, annak vagy zero IQ-ja van vagy egy ostoba gyerek, aki meg ne szexeljen.
Számomra volt kicsi méret.Olyan kicsi volt és vékony ,hogy nem éreztem.
Erről viszont nem tehetett.Eszembe nem jutna megalázni valakit ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!