Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet növelni az aktus időtartamát?
A barátnőmmel nemrég vesztettünk el a szüzességünket. Eddig két alkalommal szeretkeztünk és mindkét alkalommal túl korán mentem el. Ami körülbelül 5 perc volt. Emellett miközben pettingeltem magától megtörtént ugyanez.
Valaki tudna segíteni, hogyan tudnám növelni az időtartamot?
Többet kényeztesd orálisan és csak akkor hatolj be, ha már nagyon fel van izgulva. Így ő is gyorsabban el fog menni.
Amúgy meg minél többet szexeltek, annál kevésbé leszel érzékeny és tovább fogod bírni. Ez nem oldható meg egyik napról a másikra, idő kell mire összehangolódtok.
Nagyon ritka, hogy a kapcsolat elején két ember azonnal passzol szexuálisan. Meg kell ismerni egymást, mire hogyan reagál a testetek, stb.
Szegény lány...
Első alkalommal a lány szólt hogy most már elmehetek. Addig szexeltünk ameddig csak akarta.
Hát igen, a szexhez fel kell nőni. Fejben is.
Ahogy az első írta. Legyen sok előjáték. Kényeztesd orálisan, ujjal, stb, izguljon fel rendesen, mire berakod.
Emellett nyilván össze kell szokni, fejben is, fizikailag is, és nyilván egy kapcsolat elején még annyira erős a késztetés, hogy hamarabb vége lesz a dolognak mindkét félnél.
Tapasztald ki, hátha van olyan póz, ami neked nem annyira izgató, hogy egyből elmenj, neki viszont igen.
De pár napja megpróbáltam szüneteket tartani mikor már majdnem elmentem és valamilyen szinten bevált. Csak annyi hogy aktus közben vagy 5x mentem el
De nem lankadt le egyszer sem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!