Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
81/89 A kérdező kommentje:
Egyébként is durva lett volna alapjáraton vagy csak azért mert erre vágytál?
2021. máj. 4. 15:39
82/89 anonim válasza:
Egy sráccal voltam többször, ő volt nekem az első viszont egyszer sem volt igazán jó de nem azért mert roma, hanem mert a jóval nagyobb mérete ellenére sem figyelt rám. Nem is voltunk együtt sokáig, de jól csókolt. És nem volt igénytelen sem koszos soha. Egyébként magyarhoz is volt szerencsém aki ugyan úgy figyelmetlen volt velem. Sőt még igénytelenebb is. A mostani párom hálistennek figyelmes és eddig vele a legjobb, nem csak mert ő a jelenlegi hanem tényleg így van. Ő nem roma, de szerintem aki figyel a másikra is és kölcsönösen jó mindkét félnek teljesen mindegy hogy milyen nemzetiségű.
83/89 anonim válasza:
Mint korábban írtam többször is voltam, de velem nem voltak durvák. Pedig arra számítottam, hogy durvábbak lesznek, mint a magyarok. Volt olyan, hogy egyszerre többel is voltam és akkor is azt hittem, hogy egymás előtt majd keményebben bánnak velem, de nem.
N/41
84/89 A kérdező kommentje:
#83 Azt tudod, hogy milyen fajta cigányokkal voltál? (beás, oláh stb)
2021. dec. 9. 11:46
88/89 anonim válasza:
voltam már többel is. mindegyik erősen domináns volt, és kemény volt az ágyba, használt engem. szexen kívül is mindig uralkodott felettem. nekem az a természetes ha a férfi domináns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!