Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok voltatok már cigány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok voltatok már cigány pasival? Milyen?

Figyelt kérdés

2020. júl. 7. 16:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
80%
Nem, és nem is lesz sem kapcsolat, sem szex.
2020. júl. 21. 16:22
 22/89 anonim ***** válasza:
67%
Csak én nem értem, hogy egy MAGYAR ember miért akar cigánnyal lenni?
2020. júl. 21. 19:20
 23/89 A kérdező kommentje:
22-es: Hosszabb távon semmiképp, maximum alkalmiba próbálnám ki. Ezért is nem a párkapcsolatokhoz írtam a kérdést.
2020. júl. 22. 11:35
 24/89 anonim ***** válasza:
71%
22-es, én nem akartam, igazából csak sodródtam. Akkor épp nagyon elegem volt a töketlen fiúkból, akik azt sem tudták, hogy nyúljanak egy nőhöz, eleve nem is nagyon mertek... Nagyon utáltam, hogy szex címszó alatt nekem ez jut, valami béna, élvezhetetlen x@r, ami alatt ráadásul végig teljes erőbedobással küzdenem kell, hogy ne lankadjon le azon nyomban meg ilyenek. Úgy voltam vele, hogy nézzük, ő mit tud, még mielőtt végleg elkönyvelem magamban, hogy én már sosem fogok egy jót szexelni. Csalódás volt ez is, de így legalább nem motoszkál a fejemben a mi lett volna, ha... Valamivel könnyebbé tette a beletörődést, és mára már egész jól elfogadtam, hogy egyszerűen nem lehet mindenkinek szerencséje, régen is voltak és mindig is lesznek, akiknek elérhetetlen a kielégítő szexuális élet.
2020. júl. 22. 11:50
 25/89 anonim ***** válasza:
98%
24-es Azért ez furcsa, hogy neked még senkivel sem volt igazán jó. Nem tudom, hány évesen és mennyi tapasztalat után könyvelted el, hogy ez számodra elérhetetlen, de szerintem nincs ilyen, vagy veled lehet valami gond, nem tudom.
2020. júl. 28. 23:13
 26/89 anonim ***** válasza:
12%
A romáknak nagyobb a kolbászuk,ráadásul még füstölt is.
2020. júl. 29. 05:29
 27/89 anonim ***** válasza:
100%
25-ös, az a gond velem, hogy csak nagyon-nagyon keveseknek jövök be, és ők ilyenek. Vonzóbb barátnőim számára ismeretlenek ezek a helyzetek, mert azoknak a pasiknak, akiknek ők kellenek, működik rendesen és érzékük is van hozzá...
2020. júl. 29. 07:40
 28/89 anonim ***** válasza:
85%

22-es. 16 évig voltam a férjemmel, előtte csak egy valakivel feküdtem le. A férjemmel sosem volt hüvelyi orgazmusom. Elkönyveltem, hogy nekem nem lesz, mert van ilyen. Aztán elváltunk, mert... ez most mindegy. Volt egy-két alkalmim, és volt akivel közel voltam a hüvelyihez, akkor úgy gondoltam meg is volt. Aztán jött a párom, és hát mit mondjak, mindig van hüvelyi orgazmusom, van hogy egy menet alatt kétszer is, sőt volt, hogy 3-szor is megvoltam :) és a legjobb, hogy a csúcsra szinte mindig együtt jutunk el. Azon kívül fenomenálisan csókol, tudja, hol kell megérintenie, és nyalni is nagyon tud, jobb mint eddig bárkivel. Szóval van még remény :)

És, hogy ne legyek nagyon off. Nem voltam még cigánnyal, és nem is lennék, sajnos nincsenek velük jó tapasztalataim, mint emberekkel, bár így is azt vallom, hogy van köztük kivétel.

2020. júl. 29. 08:55
 29/89 anonim ***** válasza:
6%
aki nem és szeretne én itt vagyok 21eves fiu vagyok :D
2020. júl. 29. 10:27
 30/89 anonim ***** válasza:
14%
Mennyi rasszista magyar dyk.
2020. aug. 5. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!