Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-es. 16 évig voltam a férjemmel, előtte csak egy valakivel feküdtem le. A férjemmel sosem volt hüvelyi orgazmusom. Elkönyveltem, hogy nekem nem lesz, mert van ilyen. Aztán elváltunk, mert... ez most mindegy. Volt egy-két alkalmim, és volt akivel közel voltam a hüvelyihez, akkor úgy gondoltam meg is volt. Aztán jött a párom, és hát mit mondjak, mindig van hüvelyi orgazmusom, van hogy egy menet alatt kétszer is, sőt volt, hogy 3-szor is megvoltam :) és a legjobb, hogy a csúcsra szinte mindig együtt jutunk el. Azon kívül fenomenálisan csókol, tudja, hol kell megérintenie, és nyalni is nagyon tud, jobb mint eddig bárkivel. Szóval van még remény :)
És, hogy ne legyek nagyon off. Nem voltam még cigánnyal, és nem is lennék, sajnos nincsenek velük jó tapasztalataim, mint emberekkel, bár így is azt vallom, hogy van köztük kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!