Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Magyar barátnőm van elég csinos lány és nagyon szeretem. De azaz igazság hogy ameddig nem ismert meg ő engem nem volt orgazmusa....
a 2. barátja voltam illetve vagyok. hát tudni kell hogy nem mindenki ugyan olyan. ahogy magyarok közt ugyanúgy romák között sem.”
Azt mondja nem volt addig orgazmusa míg ő nem jött másodikként😂😂😂
En biztos nem lennek együtt olyan lannyal aki egy cigannyal is szexelt.
Rasszista vagyok? Igen, de meg van ra az okom.
Utolsó, úgy indítod az ismerkedést, hogy megkérdezed, "te szexeltél már cigánnyal?"
😆
Nyilvan nem. De ha megtudnám akkor annyi lenne az egesznek.
Egyebkent nem vagyok jobban rasszista mint amennyire a cigányok rasszistak a gadzsokkal.
Esetleg elviselnem, ha olyan ciganyrol van szó aki tanult, jol szitualt, ertelmes.
Viszont ha ilyen fuxos, ostoba, irni nem tudo, kemenykedo, tetkos, bodzazos alja akkor biztos hogy lapat lenne a lanynak, barmennyire is szeretem.
Egyebkent úgy hiszem az ide irok tobbsege nem is magyar, hanem ciganykent ir, vagy trollkodik.
Egy kisvarosban lakom es nem igen hallottam hasonlorol, hogy keverednenek az emberek. Persze vannak kivetelek, de ott a csaj is egy ostoba putris.
Erzem magam annyira kifinomultnak hogy eleve olyan jon csak szoba aki nem allne le egy koszos cigannyal.
Egyebkent lehet hogy te nem mondanad el, de attol meg rajtad kivul tudja a csavo h megdugott, aztan elmondta 10 masiknak. Hidd el a pasik kibeszelik egymas kozt hogy mit hallott a csajrol, hogy ki dugta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!